Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (42)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálne som sa aj dočítal že to nemalo dej? Ako nemalo dej? Tiebeanie sa dozvie čo je vlastne jej matka zač. Záchrana elfa, a obnova kráľovstva nieje dej? Ústredná trojica je jednoducho vydarená. to isté je od autora Matta Greoninga cítiť, ani diely v Simpsonovcov na seba nijako nenadvazovali. Skvele navnadenie na nové časti. Sklamanie bolo iba od netflixu že nám nepriniesol Český preklad ani v podobe tituliek. Musim priznať chybu že som si myslel že ide o druhu sériu,ale v case pridania komentára bolo naozaj na csfd napísané druhá sezóna. Ako mi pripomenul v správe jeden nemenovaný užívatel na tejto databaze. Ta druhá nás ešte len čaká. Nie každému došlo že tieto ďalšie časti patria pod prvu sériu. Ani samotnemu netflixu ktorý to ma rozdelené pekne do dvoch častí. Po 10 epizód. Teraz je to po 20. 5* ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za těch deset epizod si mě tenhle ne moc funkční sitcom s celistvým příběhem (což je něco, co snad nemůže nikdy fungovat - nejblíž je tomu asi Final Space, ale to bych zase neoznačil jako sitcom) získat prostě nedokázal. Ani postavami, ani obsahem. Navíc se v pilotu tváří, že bude skutečně budovat nějaký větší příběh a celý ten fantasy svět, ale nějak znatelněji se o to snaží jen ve třech epizodách. Z 10. Asi to holt není pro mě. Podrobnější hodnocení u komentářů k jednotlivým epizodám. 3* ()

Reklama

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Disenchantment má sice název, který si nikdy nezapamatuju a vždycky si ho budu muset překopírovat, když ho budu někam psát a nikdy ho nevyslovím správně, ale jinak je to seriál na který nějakou chvíli budu vzpomínat a přehrávat si v hlavě vtipné scény a hlášky. Z postav se nenajde ani jedna, která by mě vysloveně štvala a naopak musím vyzdvihnout dvojku Luci + Elfo. S prostředím a dějem jsem taky spokojená, jen z toho nemám tak silný pocit, abych dala plnou palbu v hodnocení. Jeden z mála seriálů, u kterých jsem zvědavá na český dabing a těším se, až to s ním zhlédnu znovu. I’m drowning! -- I’m Elfo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sezóna seriálu mě výrazně nezklamala, ale ani nepotěšila. Od Matta Groeninga jsem očekával, že se budu smát (když už ne chechtat) od začátku až do konce, pravda byla ale jiná. Ano, narazil jsem na několik velice povedených epizod, viděl jsem ale i díly vyloženě rozpačité, u kterých jsem se maximálně několikrát usmál a chvílemi jsem se dokonce nudil. Lepší pocity u mě nakonec převládly a určitě se podívám i na další řadu. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem na facebooku poprvé viděl článek o tom, že se po velmi dlouhé odmlce chystá seriálová záležitost na obdobné bázi Simpsonů, byl jsem nadšený. O to víc, když jsem při čtení podrobností zjistil, že hlavní myšlenka se bude točit kolem nezletilé princezny závislé na alkoholu. A přesně ona nekorektnost se skutečně dostavila, počínaje vílou, která se živí jako lehká děva a konče užíváním cigaret v prostředí fiktivního středověku. Samozřejmě je to všechno opravdu přepálené a nelze hledat jedinou skulinku s logickou odbočkou, Disenchantment je prostě pro objektivní jedince příjemně zábavným seriálem na poklidné vyplnění volného času. “I’m drowning!” “Hi, I’m Elfo!” ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Když si princ Merkimer zkouší paruky můžete si na poličce povšimnout vlasů Frye z Futuramy (od r. 1999). (hansel97)
  • Psi, hrající poker v pozadí jedné ze scén, je odkaz na malbu s názvem „Friend In Need“ od Cassiuse Marcelluse Claye. (NiWi)

Reklama

Reklama