Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je král pryč, Bean pořádá divoký večírek. Odval a Sorcerio mezitím svolávají svůj spolek kvůli rituálu. Noc ale nabere nečekané obrátky. (Netflix)

Recenze (10)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Něco z téhle párty epizody mělo grády a pobavilo, ale stejně jako u té minulé jsem se spíš nudil (i když míň než minule) a opět si mě to nezískalo tak, jak mohlo. Přitom se tu dalo jít tak krásně do extrému a hned by to bylo někde jinde... 3* ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to ano, proti předchozí epizodě, kterou jsem chválil, došlo k dalšímu zlepšení a mix hradní party s gruppensexem v katakombách na mě fungoval. Ani tentokrát se nenašel žádný nudný moment a celou dobu jsem se měl nad čím bavit. Jo, jo, bylo to fajn. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potom ako má kráľ Zog zdravotné problémy a odchádza do kúpeľov usporiada Bean na hrade párty, ktorá sa však pochopiteľne zvrtne...opäť vtipné s dobrými narážkami, najmä tajný Odvalov spolok a príchod Vikingov stáli zato. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Studna, která zabíjí! :D Ne, jen způsobuje křeče. Oslava, která se lehce (dobře, hodně) zvrhne, ti, co mají dohlížet na princeznu, mají svou vlastní (zvrhlou) párty a dokonce přijedou i (bohužel ne ožralí) vikingové (nebo možná ano?) a posléze přijde "nečekaný" odliv. Zatím nejlepší díl, kdy jsem se bavila nad opilou princeznou, která se z deprese dostala díky alkoholu. Chudák Elfo svoje city pořád neumí říct pořádně nahlas a démon je high as fuck. Ano, pobavila jsem se královsky. "This is why you are still single!" ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Údajný diplomatický rituál, který pořádá Odval se Sorceriem během Beaniny party, je odkaz na film Spalující touha (1999). (Iktus)

Reklama

Reklama