Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dvořané kují pikle, záhady se prohlubují a rostoucí nevyrovnanost krále Zoga a obavy o to, kdo bude vládcem Země snů, donutí princeznu Bean rozehrát svoji hru. (Netflix)

Recenze (30)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj opět plynule pokračuje a rozvíjí další příběhy (nástavbu toho co už bylo) a nějak si nejsem jist zda to zapadá (Trøgtown). Plus se přidávají další království (Steamland, ostrov mořských panen). Takže o různorodost je postaráno, nicméně přijde mi, že toho nekorektního humoru ubylo ještě víc… takže jsem se už tolik nenasmál. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série byli dobře vyvážené, ta vážnost dobře fungovala se sarkastickým humorem, ale třetí série je tedy fest vážná a taky dost depresivní, což mně zaskočilo. Jako jo furt se tu dějí šílenosti a humor furt funguje, ale to co se nákládá na Bean, Elfa a Lucika, je až moc vážné. Nemluvě o tom, že Elfo se stále nedokáže vyjádřit co cítí k Bean a Bean má problémy všude kam se hne. Líbí se mi, jak se ten svět rozrůstá o další království a různé národy, steampunkový svět má ten správný Bioshock nádech. Bez nějakých okecávek, lze říct že mi na kladných postavách hodně záleží a vážně doufám, v nějaký ten šťastný konec. ()

Reklama

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Meh. Nějaké povedenější vtipy s čím dál tím většími rozestupy mezi sebou. Někdy tak velkými, že uplyne celý díl, aniž jsem se nějakého dočkal. Druhá polovina řady byla extrémně slabá, tam už to není skoro proč sledovat. Opakování pár blbostí dokola, hlavně se Zogem, tomu ani v nejmenším neprospívá. Hlavně, že jsem se dočkali velkého množství ptačích zvuků, ne? Velmi slabé 2*, druhá polovina prakticky celá jen za 1*. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série - (5,5/10). Třetí série mě jenom ujistila v tom, že Disenchantment má sestupnou tendenci. Začátek začal slibně. Ocitli jsme se v podzemí, kde bylo mnoho věcí k prozkoumání. Potom jsme se podívali do futuristického Steamlandu, který docela zklamal. Potom už to pomalu sjíždělo do větší a větší žumpy a já jsem si vyčítal, že jsem s tímto seriálem vůbec začínal. Matta Groeninga mám rád, a tak jsem jeho projektu chtěl dát šanci. To byla bohužel chyba, jak jsem si později začal uvědomovat. Světýlko naděje se rozsvítilo až v poslední epizodě, kde jsme se dočkali opravdu velkého množství zvratů. To tak trochu vykoupilo celkový špatný pocit z celé série a já dám díky poslední epizodě šanci i sérii čtvrté. Ale Disenchantment není seriál na který bych se příliš těšil. Spíš mi vyhovuje délka epizod, takže když nechci strávit hodinu u seriálu, nebo nestíhám, tak je tento průměr uspokojivou záležitostí. Nejlepší epizoda: Bean Falls Down (S03E10) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezónu Disenchantmentu jsem vyhlížel víc než konec pandemie, už jen proto mě kolem Vánoc potěšil trailer, který oznámil vydání přímo na mé jednadvacetiny. Sice mi chvilku trvalo těch deset epizod dojet a nejsem se všemi už příliš spoko, závěrečný cliffhanger mě ale navnadil se i tak těšit na čtvrtý "installment" do série. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Při obraně hradeb lze vidět, že valení sudů s pivem na zlobry až přílíš nápadně připomíná vzhled arkádové hry „Donkey Kong“. (Karlosik_4)
  • Když je Bean nasazována koruna, Alva Gunderson pronese, že Koruna  je jeho oblíbený seriál. Netflix také vysílá seriál se stejným názvem – Koruna (od r. 2016). (Karlosik_4)

Reklama

Reklama