Reklama

Reklama

Rozčarování

(seriál)
  • USA Disenchantment
Trailer 2

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (Netflix)

Recenze uživatele SimcaJB k tomuto seriálu (8)

Hádají se princezna, elf a démon (2018) (S01E01) 

Seriál také je plný vtípků, které určitě jsou pro překladatele oříškem, a tak je velmi zábavný a až se dostane i do českého dabingu, tak bude ještě vtipnější. 90 % ()

Komu chrochtá pašík (2018) (S01E02) 

Druhý díl, tím, že je pokračováním v příběhu toho prvního, je dokonce i lepší, než jsem čekal. Hlavní postavy se projevili víc a v království to začlo žít. Tentokrát nemá klasícké „pokračování příště“ a tak se určitě budu těšít na další díl. 95 % ()

Temná princezna (2018) (S01E03) 

Pro mě to je ale prozatím nejlepší epizoda a to jsem nečekal. 100  % ()

Rychleji, princezno, jednu hlavu za druhou! (2018) (S01E05) 

Jestli to tak půjde dál, tak v rámci animovaných sérií  je Disenchantment kvalitativně srovnatelný s Rickem a Mortym. Každý má úplně jiný styl humoru, ale své fanoušky i najde. Pátý díl je zase dokonalý: 100 % ()

Něžné běsnění lásky (2018) (S01E07) 

Seriál si drží svojí úroveň, ale zrovna sedmý díl se nepovedl, bylo tam málo vtípků a málo humoru, která jsem očekával. Objevilo se sice několik odkazů na jiné filmy a obrazu (obraz Poker Game - Cassius Marcellus Coolidge), ale to bohužel nestačilo, abych epizodu neohodnotil velmi slabo.  60 % ()

Hranice nesmrtelnosti (2018) (S01E08) 

Osmý díl je první dílem trilogie příběhu o oživení první královny. Bean se setká s mnoha neznámými lidmi a zažije několik dost dobrých věcí, které stojí k vyprávěné. Elfi spolu s Luci dokážou, že jsou těmi nejdůležitějšími prvky příběhu a mladá alkoholička Bean pro svého oblíbeného elfa prožije dost dobrý životní příběh. Postupně se epizody vylepšují a já 8. epizodu první série hodnotím 85 % ()

Rozčarodějka (2019) (S02E01) 

První díl pokračuje v příběhu, který se nám ukázal v prvních deseti dílech. Dozvíme se další informace o rodině ze strany skuteční Beaniny matky a během prodloužené stopáže (30 minut) prožijeme mnoho zážitku společně s hlavní postavou. Jsem zvědavý, co nám tvůrci připraví v dalších devíti dílech, ale 11 díl první sezóny je nejlepší, co jsem zatím během mnou viděných epizod viděl. 100 % ()

Reklama

Reklama