Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"To tedy byl porod!" vzdychnete si, když se vám něco nepodaří lehce, ale stojí vás to hodně úsilí. "To tedy byl porod!" je přesná definice nejen vstupu naší hrdinky Olgy na svět (vzácnou polohou čelní), ale tato věta vystihuje výstižně i její touhu najít pravou lásku. Není to vůbec jednoduché, možná proto, že ani Olga není jednoduchá. Má se svým milostným životem velké plány a má přebujelou fantazii. Městečko, kde se narodila, jí pro realizace milostných záměrů nestačí. A tak se přemístí do velkoměsta. Nejprve prodává v dámském prádle, kde obslouží přes 3 tisíce žen, než se stane zázrak a přijde ON! Ten první a pravý! To si aspoň Olga myslí do okamžiku, než ho přistihne při nevěře. Olga studuje psychologii, a tak má svou situaci teoreticky zvládnutou. Praxe je ovšem jiná. Zvlášť, když se potká s vyhlášeným děvkařem a ten ji odveze do karpatských hor. Anebo, když se málem utopí v kanoi před očima toho mladíčka ...anebo, když zjistí, že ten kluk, který ji poprvé viděl nahou, není zas takový kretén ...anebo, když pochopí, že její syn už není dítě ...anebo... těch "anebo" je na cestě, kde Olga hledá báječný vztah, hodně. Určitě ale platí, že film Zoufalé ženy dělají zoufalé věci je komedie, ze které vyplývá, že co se týče lásky, tak... i když je vám hrozně, i když jste k smíchu, tak to prostě nesmíte vzdát! (Bioscop)

(více)

Recenze (283)

denyny odpad!

všechny recenze uživatele

Největší bullshit, který jsem za poslední dobu viděla. Podle hereckého obsazení jsem čekala minimálně příjemnou komedii. Moc jsem se nezasmála a příjemné to nebylo ani trochu. ()

Liskule odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám tomu hodnocení "odpad!", protože bohužel tu nižší není. Škoda těch peněz za to. Ale i přes to že si tento snímek u mne nenašel zalíbení nominoval bych příští rok nejen Filipa, ale i všechny herce a herečky na státní vyznamenání za zásluhy za rozvoj české kultury! Jen tak dál a česká kinematografie zanikne dřív než jsem čekal. ()

johnnie78 odpad!

všechny recenze uživatele

Laureát státní ceny Klementa Gottwalda se podepsal pod scénáristické a režisérské dno, na kterém je zajímavé jedině to, že se k němu propůjčilo i pár slušných herců. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Pawlowská = dobrá scénáristka, Renč = dobrý režisér, Issová = dobrá herečka. Tak proč se tento film tak nepovedl? Zoufalý Hony viděl zoufalý pokus o českou Bridget Jonesovou a dává ještě celkem milosrdné 2 hvězdy. ()

SuzieS odpad!

všechny recenze uživatele

nevim, proc si tvurci porad mysli, ze to priserne prehravani je vtipne. Vzdyt to nebylo vtipne ani pred 20 lety, natoz v roce 2018. Z toho filmu primo cisi to, ze vsichni tvurci naprosto zaspali dobu. Nektere sceny byly navic ultra trapne, - treba make-up a vystup farare u svatby. Stejne tak svatba na urade. To jako vazne? Opravdu? WTF? Do tretiny to jeste jaaakstaks slo, kdyz clovek preskakoval hluche mista. Ale pak uz proste ne. Tyjo, todle videt v kine, tak asi fakt poprve odejdu. ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Představuji si poradu tvůrců: "Hele, všichni víme, že to je fakt hrozná kravina, takže musíme aspoň svlíknout Issovou." A tento záměr se podařilo naplnit, takže můžu šťastně udělit jednu hvězdu za hezkou holku. ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Scénář: Pawlovská….takže její "ženský" humor v hlavní roli, a svižná režie k tomu, nicméně jen další z řady romantických komedií tuctového ražení. A hodně bláznivá. ()

Insomniac odpad!

všechny recenze uživatele

OMFG! Ta to čo bolo za sračky?! Naozaj tej pol hviezdy len za to, že som už videl väčšie... A po preležaní aj tú jednu dávam dole. To sa nedááááááá... ()

Delmondo 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stupidní film, který sráží až na dno absence vtipu a všudypřítomná trapnost. Občas si říkám jak je možný že tohle je někdo schopnej natočit potažmo zaplatit. ()

EddieIron odpad!

všechny recenze uživatele

Přísahám, že ani po hodině usilovného přemýšlení jsem nepřišel na to, jestli jsem někdy viděl větší pitomost. :-( ()

lukas11the 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie na odreagování. Vizuál filmu mi také přišel příjemný. Hodně jsme se s partnerkou nasmáli. Je nutné se na to dívat s nadsázkou a mít náladu na takovýto druh filmu. A mexická kapela byla prostě geniální. :D ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Podivně nekompaktní dort od pejska Filipa a kočičky Haliny (takový náznak malé české Brigity Džounsové říznutý Starci na chmelu). Ne, že by se divák nezasmál (i když vtipy jsou občas hóóódně klišovité), ale bránice (a potažmo bříško) ho rozhodně bolet nebude. V tomto případě (má jít o komedii) to ale rozhodně plus není. PS: možná o hvězdičku víc, být příslušnicí něžnějšího pohlaví ()

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

NULA/10...obrovske sklamanie, toto asi ani nebol film, ale dokument chorych ludi alebo psychoticka vizia autorov, ktori dostali rozpocet na nieco co ani sami nevedeli ako bude vo finale vyzerat...Halinu Pawlovsku si vysoko vazim a je to pre mna naozaj POJEM...ale toto pokaslali, od rezisera az po strih alebo hudbu... Filip Renc natocil svoj jediny pozeratelny film Requiem pre panenku pred 27 rokmi a potom koniec...a toto je len dalsi klincek do jeho tvorcej kariery...bolo to otravne, nudne, nezasmial som sa ani raz (ok, pri pohlade na spuchnutu Pawlovsku asi na 5 sekund sa nedalo nezasmiat)... a tam to skoncilo, dat do filmu trojicu mexickych hracov na "ukulele" bolo naozaj ftipne...pred 20 rokmi v komedii s Cameron Diaz (Nieco na tej Mary je)...ale tu to nefungovalo.... nefungovalo nic....ani priserna Klara Issova, ktora si naozaj myslela ze dokaze zahrat 16rocnu aj 40rocnu v jednom filme.... (rozpocet nepustil) a podobne rovnakou (ne)premenou presli vsetci protagonisti....smiat sa na ciernom oboci 70 rocneho dedka bolo uz aj na mna ozaj moc....skoda ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Nejen ženy, ale také zoufalí režiséři a producenti dělají zoufalé věci. Kdo od Renče očekával další Román pro ženy, musel být velmi zklamán. Podivné herecké výkony, dialogy i vizáž většiny postav. Z herců měli mé částečné sympatie jenom Krejčíková, Vacek a mně dosud neznámý Žampa. Jiří Dvořák je v tomto filmu trestuhodně nevyužitý, spíš zneužitý. Co je na tomto filmu opravdu zdařilé, je kamera Petra Hojdy. Jinak ale věřím tomu, že v knize celá story může fungovat výrazně lépe. Každopádně jde o zatím nejhorší film podle Haliny, to už se mi víc líbilo i Evo, vdej se! A Renč už by měl raději zůstat u volebních klipů... Hodnotím 45 % - přece jenom "umíme" i o dost horší filmy... ()

Reklama

Reklama