Reklama

Reklama

Recenze (7)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Žijúca legenda menom Williams: človek, ktorý obetoval doslova všetko pre svoju najväčšiu vášeň: automobilové závody, a to hlavne F1. Ako skalný fanda sérií Formule bol pre mňa dokument veľmi prínosný, pretože spracovával jak minulosť stajne a Williamsa, tak to pretkával i so súčastnou situáciou. Prekvapil ma najviac interný, rodinný pohľad na stáj, toľko citlivých informácií som vôbec nečakal. Pre mňa lahôdka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud nejste fanoušek formule 1, nic vám tenhle film nejspíš neřekne, na druhou stranu mám pocit, že to je pořád jen film pro Williamsovy fanoušky. I když je jeho osud přece jen drsný, tak nevidím důvod v tom, proč by se zrovna o něm měl točit film, kde je prezentován v podstatě jako velký hrdina nejen sportu, ale jako naprosto skvělý člověk. Hodně subjektivní věc, která mi nesedla. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Velmi citlivě zpracovaný pohled do zákulisí jednoho z nejdéle fungujícího týmu v F1. Na mě to rozhodně zapůsobilo velmi dobře. Hlavně dramaturgie, která se nebojí skákat v čase, je zvládnutá na jedničku s hvězdičkou. Je zajímavé, že jde spíše o sondu do jedné rodiny a formule jsou tu tak nějak náhodou taky. ()

Tomyš 

všechny recenze uživatele

Dokument je zaměřený přímo na osobu Franka Williamse, jeho manželky a dcery, která dnes funguje jako šéf týmu F1. Ne nezbytně na stáj jako takovou. Pokud máte vztah k formuli 1 a k tomu jste fanoušek týmu Williams, pak vás to chytne za srdce. Příběh jednoho z posledních velikánů "klasické" formule 1. Pokud vás zajímají životopisné filmy obecně, také si přijdete na své. Velmi netradiční osoba i vztah. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Dokument o Franku Williamsovi výborně mapuje dobu od jeho začátků v polovině 60. let až po téměř fatální autonehodu v roce 1986. Hodně vyplývá tak z knížky napsané jeho neskutečně loajální manželkou Ginny. Jen mě trochu mrzí, že se dokument prakticky nevěnuje událostem po onom osudném roce 1986. Nečekal jsem to, ale lepší než McLaren. Bohužel musím říct. 75/100 ()

pokyy 

všechny recenze uživatele

Někdo zde píše, pokud nejste fanouškem F1, tak Vám film nic nedá? Blbost, když záběrů F1, tam je minimálně, dokument se soustředí na jeho život, rodinu. ()

Reklama

Reklama