Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratra od Emily pustí z vazby. Někdo za něj zaplatil kauci. Ukáže se, že to byla novinářka, která chce dát Emily prostor. Chce, aby řekla svůj příběh, nemyslí, že je vinná. Emily se mezitím snaží vzchopit v díře s bezdomovci. Zjistí, že musí najít jistého Charlese, ten je slyšet na nahrávkách a měl by vědět více. Nick mezitím pátrá po rodině, myslí, že je drží Emily. Ovšem není to pravda, drží je muž v masce, který dá Flynnovi vybrat, buď ublíží jemu nebo jeho matce, může sám rozhodnout. Flynn tedy vybere sebe a muž ho začne topit v nádrži. Stejně jako Emily. Stejně jako na nahrávkách doktora Chena. Emily pomůže její otec, přes známého zjistí, kde Charles je. Je v psychiatrické léčebně a Emily se tam musí vkrást, jiná možnost není. Mezitím ale Nick s detektivem zjistí, o jaké mrtvoly v lese šlo a zjistí vše o bývalém sirotčinci. Stopy je dovedou k bratrovi Chena a k dalším nahrávkám. Také vypátrají Charlese a vyrazí do blázince zrovna ve chvíli, kdy je tam Emily. Emily se snaží zjistit, koho ještě doktor v domově týral. Nick ji ale zastaví a nutí ji se vzdát. Emily ale musí ochránit syna, a tak postřelí Nicka a dá se na útěk. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spousta informací, přesto se podstatné opět stane v posledních deseti minutách. Pokud nebude pokračování v dalších sérii, nechápu, jak to chtějí zahrát do konce, když je jenom deset dílů. O to víc jsem zvědavá.... ()

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

to jde jen dolu a dolu a dolu. Ted si muzem dat soutez kolikrat se tam reklo "miluju te" nebo "mam te rad" nez se zacalo neco dit. Scenar bude zrejme adaptaci nejakeho skolaka co psal slohovku. ()

Reklama

Reklama