Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (251)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na začátku I feel pretty vypadá, že bude o tom, jak jsou holky pod tlakem z toho, že nejsou dost dobré (rozuměj hezké). Když na Amy zafunguje kouzlo, přichází vrchol filmu. A jakmile kouzlo zmizí, jde to zas rychle dolů. Vadí mi absence dějové linky a celé je to dost povrchní. Nicméně mi Amy vizuálně připomíná jednu kamarádku, takže mě její filmy zvráceně baví. Kdo v tomhle filmu ale exceluje a baví, je Michelle Williams. Nevěděla jsem, že dokáže hrát i v komediích. Je skvělá. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Skvely zacatek vyplni uprostred nudna vata, aby na konci vse dospelo k poucce a totalni typizaci. Vlastne me to ani neprekvapuje :/..jako oddech v letadle pri 10hodinove ceste fajn, jindy bych to asi videt ani nepotreboval.. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Ve svém žánru je to povedená hloupost. S tím jsem na to šla, že to bude blbost. Poselství filmu je jasné už z traileru, vše je předvídatelné, ale jako odpočinková jednohubka je to fajn. Příjemní herci a milé postavy. 4* ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, která pobaví. Amy Schumer je umírněná, což je jednou taky fajn a Michelle Williams v úplně jiné roli, než jsme zvyklí. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Na první pohled ptákovina, které bych nedal méně než 1 hvězdičku, nicméně jsem byl dost příjemně překvapen. Oceňuji formu, jak byl celý příběh pojmout a vyprávěn, několikrát jsem se od srdce zasmál, hlavně v první polovině. herecký výkon Schumer byl úctyhodný, na fakt, že moc nikde nehrála. Škoda jen, že humornější část po půlce skončila a začal se příběh ubírat vážnějším tónem, což mu až tak moc nesedělo. Přes to mohu překvapivě doporučit. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasicky vyvíjející se scénář, sem tam vtip a bohužel Amy Schumer, která mi po většinu času byla neskonale protivná... Ne, na mě tenhle film nefungoval. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Chcela som si pozrieť niečo jednoduché a zábavné, čo sa mi celkom úspešne podarilo. Amy Schumer vie, že aby žena dosiahla to, po čom túži, nemusí byť krásna a ani štíhla. Stačí mať enormne nadrozmerné sebavedomie, schopnosť odfiltrovať reakcie okolia a vnímať iba tie pozitívne. Tak, dievčence, hlavu hore, vypnúť hruď, nahodiť mini šaty s hlbokým výstrihom a poďme sa hromadne strápňovať, aby sme našli šťastie. V poslednom čase na ulici stretávam mladé dámy, ktoré pravdepodobne spadli z rotopedu a tiež sú presvedčené, že sa ľudia za nimi otáčajú, lebo sú sexy. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, přežil to i můj přítel, jehož šálek kávy to vážně není. Čekala jsem víc vtipných a crazy scén, ale tato komedie se víc než na vtip zaměřila na to aby měla poslání a ponaučení. Takový ten vtíravý emotivní nádech, který nemám ráda... emotivní proslov a davy nadšeně jásají... Amerika prostě. Ale bylo zajímavé vidět v praxi, jak funguje boost sebevědomí. Se správným přístupem člověk zkrátka získá vše na co jen pomyslí. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se dle mého názoru hodně inspiroval Bridget Jones, bohužel na její kvality ale nemá. I když se film snaží být alespoň troche vtipný (občas to funguje), tak není do takové miry, abych se celý film srdečně smála. Naopak jsem se na začátku filmu cítila strašně zoufale, už jen kvůli hlavní hrdince, která se utápí v depresích, že není krásná (přitom Amy byť není nejhubenější, tak mi krásná přijde). Celý snímek je postavený na ideálu krásy a vlastně nám říká, že pokud navypadáte ukázkově jako modelka z časopisu, tak ze sebe musíte mít špatný pocit. Co se mi, ale líbilo bylo to, že jakmile se Amy začala věřit, všechno se jí dařilo, nasal přítele a skvělou práci, a proto by chtělo, aby si z toho nesebevědomá divačka odnesla to poučení, že si stačí věřit. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Bylo to úžasný! Tenhle film mě opravdu překvapil. Napřed jsem na něj jít nechtěla a nakonec jsem šla s holkama z práce. Bála jsem se, že to bude kravina, ale hned předčil má očekávání. Amy Schumer jsem ještě neviděla, ale do téhle role se opravdu narodila. Tekly mi slzy dojetím, ale především od smíchu. Film měl i jasné poselství. Je jedno jaký jsi, hlavní je, že jsi sám sebou. Vše je o sebevědomí. Doporučuji. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

JSEM BOŽSKÁ má dost velkou podobnost s filmem TĚŽCE ZAMILOVÁN.Jsem božská je snímek který působí jako energeťák a i přesto že jsem byl dost unavený když jsem si ho pustil probral mě velmi rychle.Hlavní hrdinka Amy Schumer tedy filmová Renee je žena která by chtěla trochu víc té pozornosti od okolí a zápasí s klamavým dojmem,že když nevypadá jako modelka tak má menší šanci zaujmout.Časem si uvědomí že je to její vlastní osobnost čím omračuje přihlížející.Od filmu jsem čekal že to bude takový opak seriálu Pobřežní hlídka kde filmaři museli pročesat Ameriku aby našli tucet pohledných hereček do role plavčic běhajících po pláži,ale i v tomto filmu se našlo několik pohledných hereček a s Pobřežní hlídkou mini podobnost.Závěrečná řeč hlavní hrdinky byla víc než trapná.Jestli měl tento film dodat sebevědomí zamindrákovaným ženám tak to se asi nepovede,ale pobaví víc než krásné kamarádky které se snaží ty méně pohledné zastínit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mal som chuť na nejakú oddychovku, tak som si pozrel toto. Amy Schumer ma celkom baví a musím uznať, že v tomto filme bol naozaj výborná! Čo sa samotného príbehu týka, tak to nebolo v podstate nič extra, ale vďaka svojráznym monológom Renee to malo celkom dobrú atmosféru. Aj keď mám radšej inteligentný humor s dôvtipom, tak aj toto malo niečo do seba. Scenár bol v podstate dosť klišé s mierne tuctovou pointou, ale priznám sa, že som čakal niečo oveľa horšie a trápenejšie. Takže napokon celkom fajn :) Btw. Amy je podľa mňa celkom sympoška (určite pohľadnejšia ako kadejaké modelkovské vychrtliny). ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Kvoli nizkemu hodnoteniu som chvilku vahala, ci sa na to oplati ist do kina, ale nelutujem. Je to ovela lepsi film nez je ohodnoteny. Ciste zenska romanticka komedia, dostatocne vtipna, milo sladka a nevulgarna, symptaticke a slusne herecke obsadenie. Som spokojna. 72%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ale jo...s odřenýma ušima,ale jo...zhruba do půlky je I Feel Pretty vtipná a příjemná záležitost,kde je Amy Schumer (kterou zase úplně nemusim) za sympaťandu a věřím,že se v ní uvidělo hodně divaček.Pak ovšem přijde zlom (jak jinak),kdy se hlavní hrdinka začne chovat jako kosočtverec,aby posléze prozřela a mohlo dojít k finálnímu moudru.Jakkoliv jsem celkem dlouho přemýšlel,že dám jen 3 hvězdy,protože mě v jednu chvíli (cca 20 minut) film neskutečně iritoval,převládl nakonec prvotní good feeling a tudíž je to za 4 ač velmi těsně...70% ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

Místo, aby tu tvůrci nabádali špekatýrky k nějaké tělesné aktivitě a zdravé stravě a tím dosáhly potřebné sebedůvěry, plácne tady Amy Schumer pár vtipů o její vagíně (opět) a nějakou srágoru o vnitřní kráse žen. Naprosto zbytečné, o ničem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Ty krávo.Znovu Monika Seleš ve filmu,a znovu trapas.Ta první polovina je odpadová,to jak trapná je hlavní hrdinka,to se málokdy vidí.Vtip nikde,zábava nikde.Druhá půlka,když se Seleš přestane chovat jak pinda je na jednu hvězdu,je tam nějaký otřepaný moudro,ale jinak film můžu směle nazvat sračkou.10%. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Dost těžkej průměr, kterej zavání trapností a šílenou Schumerovou. Na můj vkus i zbytečně dlouhá stopáž filmu. Jediný co stojí za to, je pointa v rozuzlení, kdy se vlastně díky sebevědomí dá žít daleko líp a netrápit se nedostatky! Což je pravda veliká! Takže za to Amyno sebevědomí dávám průměrnou známku. 50% ()

Reklama

Reklama