Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (251)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Film s docela dobrým nápadem, který bohužel pokulhává ve zpracování. Renee se totiž stane díky pádu sebevědomou, ale nevidí se jako titulní pretty, ale spíš neodolatelná. Je to pěkná hříčka na to, jak i náš vlastní pohled na tělo ovlivňuje naše životy. Jenže předstírat u toho, že Busy Phillips je šedá myška je trochu na hlavu (obarvením na brunetu, vážně?), a "ulovení" přítele v prádelně a celý následný vývoj jejich vztahu mi taky přišel moc. Přiznávám, že jsem v poslední třetině přetáčela dopředu. ()

cubajz 

všechny recenze uživatele

Holčičí komedie, kde jde děj i pointa většiny vtípků shrnout jednou větou. Oplácaná Amyy Schumer se chová jako sexy bohyně. Některé vtípky povedené, při některých jsem zažíval podobné pocity jako Ethan v baru...:) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Asi každému je jasné, že film o vnútornej kráse a aby nehodnotili ľudí podľa toho ako vyzerajú. Problém je v tom, že herečka Amy Schumer vyzerá normálne není morbídne tučná takže neviem, prečo by sa k nej mali zle správať ľudia vo filme.  5/10 ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Amy Schumer dopadlo nad očekávání dobře. Nemohla jsem si pomoct, ale při sledování jejích sebevědomých kreací jsem se opravdu nasmála. Vlastně jsem se bavila téměř pokaždé, když se objevila na scéně, takže skoro pořád. Ani mi nevadil místy trochu nekorektní humor, nějak jsem to tady vůbec neřešila. (70%) ()

vesper001 odpad!

všechny recenze uživatele

Amerika je země snů a rovnoprávnosti! I drůbež má možnost uplatnění ve filmovém průmyslu, a to na jakékoli pozici! V tomto unikátním případě tvořili její zástupci celý štáb a v hlavní roli exceluje slepice Zora! Nominace na Zlatý drůbek je jistá! ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Tak čo, je sexi? Za mňa áno!Odporúčam hlavne pre baby👍. Myslím, že každá z nás sa v niektorej z vtipných situácií nájde☺️.Som sexy odľahčene, trefne poukazuje na “úskalia” ženského sveta, ale na druhej strane dokazuje novým spôsobom, staré dobré klišé, že každé dievča je krásne také aké je.Že je treba si vážiť a milovať samého seba so všetkými nedostatkami a chybičkami krásy, ktoré nás robia jedinečnými.💖Keď objavíme čo je na nás krásne, je treba to hrdo nosiť a ukázať celému svetu. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Z filmu lze vyrozumět, že pokud jste tlustá žena před třicítkou, nezbývá Vám nežli jít do fitka a sletět z kola. Následně si budete připadat jak mix Seleny Gomez a Heidy Klum, což Vám zcela významně změní náhled na život. A proto, že jste nyní kus jak svině, tak si najdete partnera, který by v reálném životě neměl sebemenší šanci získat byť Váš pohled. 65% Celosvětový příjem k 12. 1. 2018: $94,539,426, což je 2,95 násobek rozpočtu ()

ivan_drago odpad!

všechny recenze uživatele

...ani to tu nebudu vypisovat... všechny ty nejnechutnější výměšky, co si dovedete představit, výtok, blitky s krví, zkyslé sperma, předsatvují tuto ubohost... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I Feel Pretty je velmi trefnou feministickou jízdou, ze které skeptický pohled na svět očima amerických žen trpících mírnou či horší nadváhou sálá ze všech koutů. Amy Schumer zajisté není žádnou herečkou, kterou bych si kdy troufl vyhledávat, tahle role jí ale až na přepálené chvilky sedla a komedii dotáhla v podobné tónině, jako ji začla, až do zdárného konce. Nebudu zas a opět lhát, že mě sem, jako v případě neviditelného In Darkness, dotáhla minirole Emily Ratajkowski. Snad kvůli ní budu moci přestat trpět průměrné snímky a dočkám se obdobně skvěle procítěného díla jako bylo We Are Your Friends. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi film nedefinoval slovo decentní průměr tak jako I feel pretty, že vlastně nevím, jestli napálit dvě, nebo tři. Jelikož jsem se u filmu ani jednou nenasral, dám s odřenýma tři ať nežeru. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taká motivačka pre ženy. Ale má to čo povedať aj pre iných ľudí. Zázraky sa nedejú, len treba veriť a byť presvedčený o sebe. To je asi to posolstvo filmu. 2 z 5 ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Film má velice zajímavou psychologickou myšlenku. Ukazuje, co dokáže pouhé vysoké sebevědomí a jak se i z průměrně vypadajícího člověka, co se utápí v neustálé sebenejistotě, rázem stane naprostá hvězda, jejímuž šarmu propadne každý okolo. Bohužel tuto myšlenku špatně uchopuje a spojuje s typicky hloupou komedií. V první řadě už jen ten důvod hrdinčiny náhlé vnitřní proměny, že se uhodí do hlavy a od té chvíle se vnímá jinak, není úplně dobře vyobrazen. Nevím, jestli tím nechtěli urazit hlavní herečku, ale příběh nás nedostatečně sblížil s tím, co se děje v její hlavě - kdyby alespoň jeden odraz v zrcadle ukázal, že se skutečně vnímá jako jiný člověk, ale nebylo tomu tak. Vzpomínám si na kultovního Těžce zamilovaného, který se nebál na plná ústa ukázat kontrast mezi podprůměrností a nadprůměrností, a nijak se s tím navíc nekadil. Svým způsobem mi zrovna tento snímek přišel až moc feministický, snažící se cílit čistě na ženy a nejlépe prosazovat poslání, že vnitřní krása je to, na čem záleží především. Což je absolutní nesmysl, takhle to rozhodně nefunguje. Zbytek tvořil snahu o nějakou komediálnost, která vlastně vůbec vtipná nebyla; plytkou romanci, jež za cukající sval taky nechytala; a zkrátka typicky pojatý děj, který se snažil cílit na to, že ztráta soudnosti dokáže i uškodit a zabít to, co předtím fungovalo. Vše mi přišlo značně nedovařené. Do poloviny fajn, zajímavě uchopený nápad, od poloviny to, co jsme viděli už milionkrát. Škoda, protože samotné jádro mělo potenciál, snímek je hezky natočený a ani po herecké či hudební stránce bych si nestěžoval. Jen už jsem jaksi rozmazlený lépe zpracovanými filmy, které jdou víc do hloubky a hlavně se striktně nezaměřují jen na problematiku jednoho pohlaví. I chlap se může cítit hnusný a nehodný čehokoliv dobrého. Jeden takový zrovna píše tuto recenzi a film mu tak byl aspoň minimálně sympatický. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

No hrůza, jako ta hlavní představitelka, ne film, ten je docela slušný, především první půlka baví, pak to začne už nudit a konec byl docela trapný. Bral bych to jako takovou parodii, holka se toho fakt nebojí, 30kg nadváha, špeky na břichu, dvojitá brada a stoupne si vedle Emily Ratajkowski - no sranda, ale jak říkám tohle nemůže vydržet celý film, postupně se sranda změní v trapas. Kdo už je unavený z hollywoodských dokonalých herců a chce si trochu spravit sebevědomí bez návštěvy psychiatra, tak tohle je ten film. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Naprosto výstižný film, ve kterém se nemusejí najít jen ženy, protože si myslím že i muže někdy trápí nespokojenost se sebou a tohle by je mohlo trochu nakopnout, Amy Schumer se do své role perfektně hodí a umí si ji užít. Je zde spousta super fórů, i chvil ve kterých pochybujete, že by to mohlo vyjít, jenže nějakým způsobem to pořád zázračně funguje. Jen škoda, že závěrečný proslov by měl mnohem hlubší poselství, kdyby to ale vlastně nebyla svým způsobem reklama. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Wau :) Krásná ukázka toho, že fyzická krása není všechno...Myslím si, že do hlavní role našli tu pravou -protože se nebojí jít téměř do všeho a ten film, přestože nejsem tou, která kouká na "romantické komedie" - mě fakt upoutal. Byla to zábava, dokonce dvakrát jsem se tam dost vcítila do hlavní postavy a uvědomila jsem si sama pro sebe také něco důležitého a přišlo mi to dost reálné a v dnešní společnosti dost aktuální téma...Více takových filmů..Aspoň na odpočinek ;) ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, že si splete film, ale asi tak 20 minut si myslíte, že budete koukat na film No není to romantika? s Rebel Wilson. A pak místo Rebel tam běhá Amy Schumer. Není to žádný zázrak. Prostě odpočinková komedie, kde je pár fakt dobrých vtipů, několik trapností, krásna Emily Ratajkowski a příšerně ale opravdu příšerně obsazená Michelle Williams (nevím co jí k tomu vedlo, ale za svůj výkon se musí dodnes stydět). Viděl jsem to náhodou a nebrat, tedy pokud nechce totálně vypnout a nic neřešit. ()

Reklama

Reklama