Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (251)

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Průměrný pokus o feel-good movie, dost předvídatelné, ale občas to i docela pobaví. Božská je tu ale Michelle Williams :) Slabší tři. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě překvapuje, že se mi to tak líbilo a bylo to romantický a až pak komedie. Většinou v takových filmech bývá láska mnohem víc. Amy Schummer mám rád, a tak jsem čekal povedenou komedii. Hodně jsem se zasmál, mělo to dobrý příběh a opravdu oceňuji dramatickou část filmu, která se povedla. Nesnáším u komedií tyto dramatické části, protože jsou vždy špatné a film to zkazí, ale tato byla povedená a myšlenka byla taky dobrá. Líbí se mi, že si udělali srandu z takových typických holčičích věcí. Jsem rád, že se takový komedie ještě dělají a nezůstaly jen v dvoutisícovkách. VYHDONOCENÍ: MUSÍM SE PODÍVAT NA INSIDE AMY SCHUMMER!!! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Sebavedomie je mocná vec a keď sa skĺbi s nepríliš atraktívnymi tvarmi Amy Schumer je z toho dosť zábavná záležitosť. Ak by ale rovnakou poruchou trpela taká Gabourey Sidibe, to by ešte len bola šou :D Filmu sa samozrejme nevyhla istá schématickosť, človek vedel presne povedať aké zvraty budú nasledovať, čo sa negatívne prejavuje hlavne ku koncu, kedy už idú vtipy do úzadia a opraty preberá sebareflexia a romantika. Vďaka sympatickým postavám (áno, to platí aj o Amy) ale veľmi fajn jednohubka. 7-/10 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer moc nemusím, a po tomto filme ju nemusím asi iba o 1% menej, ale film, ako jednohubka na popoludnie, ktorého hlavný vtip a posolstvo je jasné z traileru, ušiel. Najviac ma prekvapila Michelle Williams, ktorú som už vo filme nevidel dlho a podľa mňa zahrala svoju rolu veľmi dobre. 6,5/10. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

První polovina byla slabší a ve druhé, vážnější části se našly i filmově dobré momenty. Jako celek se dá vidět bez újmy na zdraví. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem ani průměrnou komedii a dostal jsem řekl bych téměř lepší průměr. Čili oddychovka co vyloženě nenudí a občas se člověk i zasmál. Za mě spokojenost. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Příjemný odpočinek po celou dobu se sympatickou hrdinkou, super partnerem a dobrou hudbou. Ten závěr mohl být malinko méně americký, ale je někdy příjemné vědět od začátku do konce jak to skončí a přitom být v klidu a užívat si sem tam nečekané vtipné scény. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Překvapivě snesitelná komedie. Vždycky jsem se Amy Schumer vyhýbal jak jsem jen mohl, ale tady mi to celkem sedlo a myslím, že se v klidu můžu podívat i na její další filmy. Jsem božská je naprosto klasická komedie, vůbec ničím zajímavá ani nová. Nevybočí ze zajetých žánrových kolejí a v poslední třetině to klasické přepnutí na dramatičtější notu vás nudí víc než by bylo příhodno. Jenže jako komedie to funguje. Občas je vám trapněji než by se vám líbilo, ale většinou vás Renee bude bavit a většina těch 110 minut vám příjemně uteče. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velký špatný. Větší kravinu aby pohledal. Blbé, trapné, trapné, blbé. Jiné pocity se při sledování asi nestřídaly. V čem musí člověk jet, aby tomuhle dal tři a víc hvězdiček?!? Myslím, že v Amy Schumer má Rebel Wilson celkem zdatnou ... no následnici se říct nedá, jsou prakticky stejně staré, spíš parťačku nebo konkurentku. Proboha, ať nikdy nikoho nenapadne tyhle dvě osoby obsadit do jednoho filmu!!! ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Blbosť s nevýraznými postavami a debilným humorom. Ale nedá sa tomu uprieť fakt, že je to blbina pre nenáročné publikum. Som prekvapený, že na svoj žáner to má prekvapivo málo klišé aj keď sa samozrejme nejaké nájde. Nechápal som a stále nechápem, prečo bolo kino plné do poslednej sedačky... ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Tak nějak chápu, že se musí udělat film o tlustných nehezkých holkách, stejně jako o zneužívaných dětech nebo dětech s divnym ksichtem nebo o tom, jak jsou starý lidi osamělí...nic proti tomu. Ale když se tomu říká komedie, tak by to možná mohlo jít trochu vtipnou cestou. Což tady se nestalo. Film, kterej má zvednout sebevědomí holkám při těle a poselství je, že nezáleží jak kdo vypadá, ale jakej je---fakt překvapení :-) Jen aby to s tim sebevědomím nepřehnaly..ehm. Jak film pokračoval dál, byl pořád nudnější, ke konci jsem usínala. ()

hazdrova 

všechny recenze uživatele

Som príjemne prekvapená, že mi Amy neliezla na nervy, keďže mám k nej dosť odpor ako ku komediantke. Takisto sa mi kupodivu film celkom páčil aj keď bola dejová linka jasná ako facka. Výber hudby super, takisto aj pobavil hlas Michelle Williams :D. 3,1* ()

Emafera 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie o tom, že sexy mozek a humor je víc než míry 90-60-90😀 První film s Amy Schumer, který jsem viděla a rozhodně nezůstane poslední. Není to žádný vrchol sofistiky, spíš oddychovka ve stylu Bridget Jones, která ale určitě osloví nejednoho diváka, nebo spíš divačku. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Totálně nesympatická herečka... nulový humor... Všechno tak nucené a křečovité.. totálně bez nápadu.. není v tom nic co by mě zaujalo.. maximálně tak hudba a proto jedna * .. závěrečných 6 min.. má něco do sebe..vzhled není všechno a každej by si měl sebe vážit..ale k tomuto zjištění nepotřebuji tenhle nudný film... 20% ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Film nepřinesl, jak se nejspíš dalo očekávat, vůbec nic novýho a až tak moc humoru taky nepobral. Postava Renee je otravná ať už si myslí, že je modelka nebo ne. I přes veškerou snahu protlačit sem nějakej stupidní motivační proslov, na mě tenhle film působí klišoidně co se ženskýho vzhledu a všech stereotypů kolem týče. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Nějak se mi to nechtělo. Dlouho mnou opovrhovaný film, který mě odpuzoval tou přehršlí růžový na přebalu. Snad z nedostatku sebekázně jsem se do toho časem pustil, a nutno konstatovat dvě věci: Není to tak špatný, Amy je božská, film končí přesně v vokamžiku, kdy mě chtěl nasrat. ()

Reklama

Reklama