Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renee je běžná žena s lehkou kolísavou nadváhou a s těžce kolísavým sebevědomím. Má kámošky, má práci, občas i kluka, občas i na delší dobu, ale když se podívá do zrcadla, vidí jenom to nejhorší. Znáte to asi taky. Při jedné z jízd ve fitku, kde na rotopedu marně stíhá nižší váhu, spadne a praští se do hlavy. Pro jistotu hned dvakrát. Když se pak probere, zjistí, že kouzla a spravedlnost přeci jen existují. Stala se z ní totiž neodolatelná krasavice, najednou vypadá jako božská supermodelka. Celý život se od základu změní. Má to jen jeden háček. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, špíčky jsou přesně tam, kde byly, a ona je jediná, kdo se jako luxusní kost vidí. Ale to vůbec nevadí, Renee se cítí sexy, je božská, a život dostává grády. A každý, kdo ji potká, se nestačí divit. Začíná flirtovat, chce novou práci, možná by mohla být i modelkou, kdyby byla povrchní. Nebojí se být lehce vyzývavá vůči šéfovi a vůbec, celý svět jí najednou leží u nohou. Nebojí se soutěže krásy v plavkách a to vůbec nejdůležitější – nebojí se zamilovat. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (251)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Komédia kde hlavná hrdinka začne samu seba vnímať ako krásnu, aj keď ostatní ju vidia aká je naozaj. Film je plný humorných situácií, Amy je veľká sympoška. Príjemné poučenie o sebavedomí neurazí. Ani trocha romantiky. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Ach jaj.. Trailer vyzeral celkom zaujímavo, možno až sľubne zábavne, ale po pozretí tejto kvázi komédie..ach jaj.. Pre mňa to bola "komédia", ktorá sa len najeko snažila hrat na ňu, Schumer mi prišla byť hrozne nezáživná, silou mocou sa snažila byť vtipná, ale akosi sa to celé strácalo účinkom. Hlavná pointa síce nakoniec padla, ale je to už asi 1.000x prevarená téma. Celé mi to prišlo, ako strata času.. ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

I přes spoustu vtipných momentů se mi tento film zdá především velmi smutný. Krásná Emily Ratajkowski, dojemná Amy Schumer. 75% ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Docela zábavně ujetá komedie o jedné běžné ženské. Na celém příběhu je vlastně realisticky ukázkové, co dělá s člověkem psychika. Ačkoliv děj byl trochu mimo realitu, diváka musel bavit a Amy Schumer zajista získala nové fanoušky. Komedii, která určitě rozesměje, dávám 60%, tři hvězdy. ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný děj, jen pár vtipných okamžiků, Amy není mé gusto ani herečky, ani stand up komičky. 5% derivát B. Jones. Jediné pozitivum je, že teď je s volbou dalšího filmu řada na mě. Takže manželce vrátím úder třebas via There will be blood ;) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ale áno, čert to zober. Amy Schumer síce maximálne nesympatická herečka a celkovo feeling tohto snímku je na môj vkus až moc detinský a zženštelý (cieľová skupina je tu jasná). Musím ale uznať, že sa mi to celkom páčilo a párkrát som sa ozaj z chuti zasmial, takže nevidím tento film ako nejakú katastrofu. Veľmi ma potešila prítomnosť Michelle Williams a samozrejme božskej Emily. Toto je čistá oddychovka na jedno pozretie, ktorá síce na jednej strane vyšumí z hlavy v priebehu minúty, ale na druhej strane celkom pozitívne zmení náladu. 60 % ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Zajímavé. Ženské. Upovídané. Americké. Místy ultra vtipné (soutěž v plavkách). Jindy nepochopitelné (role a hlas Michelle Williams). Nevyvážené. Průměrné. ()

Elio 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi svým tématem dost připomíná Isn´t it romantic, jen v trochu dospělejší verzi. Obě hrdinky trpí nízkým sebevědomím a pár kilo navíc a na konci pochopí, že mít se ráda je vlastně to nejdůležitější, co člověk pro sebe a své vztahy může udělat. Oproti Isn´t it romantic mi ale hrdinka zde tak trošku leze na nervy, pravděpodobně svou přestřelenou sebejistotou, která by mě popravdě štvala asi na každém. Nějak jsem nebyla schopná u ní rozpoznat ani náznak osobnosti, tedy krom toho, že najednou byla sebevědomá až běda. A to je vážně škoda, protože myšlenka super. Kdyby zapracovali na víc 3D charakterech, dám tomu i 4-5 hvězd. Takhle je to šedivý průměr, který nepotěší ani neurazí. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Amy Schumer nemám nejak rád, ale toto jej celkom sadlo. Tvorcovia sa inšpirovali kultovými komédiami, ako sú Veľký či Po čom ženy túžia a výsledok je ľahko stráviteľný. Nie je to úplne môj štýl, ale kľudne si to pozriem aj viackrát. ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Čím víc na dně jste, tím více povznášející. Čím menší sebevědomí máte, tím více inspirující. A čím unavenější jste, tím je lepší nic neřešit a tvářit se, že Jsem božská je feel good comedy.. Amy Schumer nemusím, nesměji se jejímu humoru, neholdují jejímu hraní si na krásnou, což náhodou překlápí i do tohohle snímku, který je jednoznačně tím nejznámějším, co (herečka) doposud předvedla.. Někdy je Jsem božská docela podnětná, ale sází pořád dokola na otázku nějaké vnitřní krásy a společenských konvencí, které když boří, dělá to chytře a mě to baví (viz třeba soutěž v bikinách), ale ono tomu tak většinou není a spíš jde o sérii takových situací, kde se vám tvůrci snaží ukázat jak povrchní všichni umí být.. Jasně je to víc for girls, ale to nemění nic na tom jaká hloupost to je.. Bonusem budiž okouzlující Emily Ratajkowski a srdcetrhající Michelle Williams, kterou jsem v tak debilní roli nikdy nedoufal, že uvidím.. 50% ()

nate_DAVE 

všechny recenze uživatele

Od zacatku jasny prubeh filmu jako přes kopirak s mraky filmu z minulosti, ktere ale za neco staly. Dnesni holky potrebujou slyset, za nemaji tolik zrat a vic cvicit a ne to, co se snazi sdelit tento film :-) ja taky potrebuju slyset, ze mi v kanclu akorat roste Milan a ne, ze mam paradni vysportovanou postavu :-D ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Pro některé holky určitě pecka a pro normálního diváka taková konina . Víceméně od poloviny filmu . CELKEM zoufalost . ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Film doporučím jen fanouškům Amy Schumer. To já nejsem a tak můžu jen konstatovat, že mě trailery v kině nalákaly na komedii, která ale fakt vtipná není, i když by tak upoceně moc chtěla být. A to zejména kvůli Amy Schumer, která nejspíš bude dobrá stand up komička, ale celovečerák prostě neutáhne. Zápletka „obyčejná holka se ve fitku praští do hlavy a od té doby si myslí, že je překrásná modelka a podle toho sebevědomě jedná“ slibovala opravdu hodně. Nicméně scénaristé ji nevyužili a Amy Schumer prostě tak dobrá komička není, aby tu nízkorozpočtovou sitcom konverzační bídu uhrála. Takhle nějak by mohla vypadat komediální tvorba Zdeňka Trošky, kdyby emigroval…Dávám 10% a dalších deset si připočtete, pokud to dokoukáte do konce. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Na mě až moc pro holky - ale námět byl originální. Mohlo se z toho vytěžit více. Amy se zde moc mírní, asi už stárne... ()

Tinusa14 

všechny recenze uživatele

Nakoľko komédia bola sama o sebe dosť priemerná, celková pointa filmu to zachránila aj napriek tomu, že z druhej polovice filmu zmizol humor --- 55% ()

BloomGeorge 

všechny recenze uživatele

Když jsem se chystal na tento film, tak jsem opravdu netušil co v něm je. Tak nějak jsem doufal v odvaz a nářez trapných situací které mě dostanou pod židly. Ale ejhle tu je konec filmu a ono nic. Zůstal jsem na židly a nic výjmečného se nestalo. Jen mi místy bylo trapně za Amy Schumer. Opravdu se jí sólo komedie tak nějak trapně vymkla kontrole. Je to až příliš utahané na komedii a místy opravdu velice trapné a usínající. Nicméně za spoustu hezkých pohledů "nee péčko to opravdu není, ale hezký některé jsou :-))) " , které se v tomto filmu nabízejí a občas i vtipné scény a trochu toho bláznovství, tak mohu dát s klidem 45 % . Takže nic co by mne uchvátilo a ani vyloženě nepoložilo. Ovšem čekal jsem trochu víc a to bylo zklamání. Takže pokud máte opravdovou nudu, tak je to s klidem koukatelný, ale na trhák to má na míle vzdálenou patu a na únavu bránice také zapomněnte. Zduř jak sviňa :-) ()

Reklama

Reklama