Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seriál sa sústreďuje na štyri páry ľudí, ktorí žijú v jednom bytovom komplexe. 
Byt č. 609. Tridsiatnici Oh Do-si a Ryu Doo-ri spolu žijú dva roky. Miesto toho, aby sa vzali, spolu "iba" zdieľajú jeden byt.
Byt č. 610. Jung Young-joon je nezamestnaný muzikant, ktorý si ešte neuvedomil svoj životný sen. Choi Ji-nyeo je staršia od svojho priateľa o 12 rokov, podporuje ho a dúfa, že nájde zmysel života. Žijú spolu jeden rok. 
Byt č. 510. Dvadsiatnici Ha Seol-eun a Park Hwan-jong spolu práve začali bývať. Seol-eun chce, aby si jej priateľ myslel, že je dokonalé stelesnenie ženskosti... 
Byt č. 710. Lee Joon-jae je samotár, ktorý je nútený z finančných dôvodov nájsť si spolubývajúceho. Jedného dňa dorazí jeho nový spolubývajúci Takuya, Japonec, ktorý cestuje okolo sveta, a Kórea je jeho poslednou zastávkou. Joonjae sa po spoznaní Takuyi začne viac zaujímať o svet, čo jeho spolubývajúceho veľmi teší. 
V každom byte žijú odlišné páry, s inými starosťami a dôvodmi na spory. Majú však naozaj spoločnú len adresu? (Chinese Ashio)

(více)

Recenze (1)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak korejské kabelové stanice nabízejí často něco jiného, než ty veřejné. The Lover je asi první korejský slice of life, kterou jsem viděla. Žádný velký osudový příběh, žádné velké melodramatické zvraty, prostě jenom pohled do života 4 párů, kteří spolu z různých důvodů 'jen' bydlí. I když často ty situace byly přehnaně zobrazené (čímž ale i často velmi vtipné), tak jsem z toho měla takový 'ze života' pocit. Každý pár byl jiný a v jiné situaci, ale všechny jsem měla svým způsobem ráda. I když nejvíc jsem se zasmála s dvojicí z bytu 610 :D Asi by se tu slušelo varování, že seriál mnohem víc otevřený, co se týče sexu než klasická kdramata bývají. ()

Reklama

Reklama