Reklama

Reklama

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Konečne niečo nadpriemerné- aj keď najmä vďaka dostatočnej krvilačnosti spojenej s množstvom humoru. Prvá polhodina je síce otravná a nič sa v nej nedeje, ale potom to príde. Mnohopočetná rodinka sediaca za jedným stolom sa proste po "drobných" nezhodách začne masakrovať. A aj keď je v tomto filme dosť ťažké nájsť čo i len jedinú sympatickú postavu, je to aj tak jedno, pretože divák ako ja je zvedavý najmä na to gore. A keďže krv miestami strieka na litre, s občasnými nepodarenými počítačovými trikmi sa už jednoducho treba vyrovnať. Dostatočne akčný, nápaditý a rýchlo odsýpajúci kúsok, síce s viacerými mínusmi, ale pobavilo. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná vánoční volovina, u které jsem se řezal smíchy jak už dlouho ne. Secret Santa je zvláštní film je levně natočený, herci jsou průměrní a krev je digitální a obvykle takové filmy vypínám po půl hodině, ale zde to tak nějak vše drží po kupě a vychází z toho skvělá zábava. Film se soustředí na vánoční večeři mnohočetné rodiny a ve vánočním punči je netestovaná droga, která ve všech vyvolá agresi chuť zabíjet. Asi 20 lidí se řeže hlava nehlava vším, co je po ruce a je to Splatter jak z 90. let, kde krev stříká v litrech a místy je to fakt masakr, ale co je největším plusem filmu je nečekaně humor. Místy zde padají tak brutální hlášky, že jsem se válel smíchy na zemi. Ten humor je místy tak triviální a trapný až je neskutečně vtipný včetně hrozných hereckých výkonů a podivných individuíí ( Teplý černoch, koktající mladík, striptérka, všemi nenáviděná ošklivá dcera a vyšinutá mamka) no sestava jak blázen. Ani nevím zda film mohu doporučit, záleží jak jste ochotni přistoupit na pravidla filmu a místní humor, ale za mne opatrný palec nahoru. 65% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Průměrní herci, všední rodinné drama a velice béčková kamera i speciální efekty. Je vážně neuvěřitelné, jak může něco na první pohled tak špatné, být ve skutečnosti uvnitř naprosto geniální! Ani nevím jak je to možné, ale ono to prostě do sebe všechno perfektně zapadá*. Početná rodina se sejde u vánoční večeře, ale nevycházejí spolu příliš dobře a i přestože mají všichni problémy jako z levné telenovely, scénář působí téměř jako by ho psal sám Tarantino. Právě proto mne velice bavilo naslouchat každé další urážce a vzniklé hádce. Situace pomalu graduje, až se nakonec zvrtne v naprostý masakr. Dílo však neztrácí tempo až do konce a připraví celou řadu solidních hlášek, soubojů, krve a hlavně vtipných momentů! Pokud si libujete v té správné vánoční atmosféře, vřele doporučuji pustit v tomto obdobi, neboť ja si ty koledy ze soundtracku broukám ještě dnes. 78% ☃️ *PS: Pravděpodobně bych připsal největší zásluhy tohoto úspěchu uvěřitelným a sympatickým hlavním postavám a dobře napsanému scénáři. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Taková USA-vánoční-verze Climaxu, která kriticky a nápaditě rejpe do všehomožného a odkazuje na všelicos (já chytil třeba pomrknutí po GTA, přímou citaci z The thing atd..).. Na takové to domácí žvýkání, v předvánočním čase, je to ideální.. ()

Reklama

Reklama