Reklama

Reklama

Až tam nezbyl žádný

(seriál)
  • Česko Deset malých černoušků (více)
Trailer

Epizody(3)

Kniha "Deset malých černoušků" od Agathy Christie, které se na celém světě prodalo přes sto milionů výtisků, se stala nejprodávanější detektivkou všech dob. A nyní byla poprvé převedena do seriálové podoby. Je rok 1939 a Evropa balancuje na pokraji války. Na Černochův ostrov, odlehlou skálu u pobřeží Devon na jihu Anglie, je pozváno deset lidí s pochybnou minulostí. Navzájem se neznají a jejich tajemný hostitel chybí. Každý z návštěvníků, kteří jsou zcela odříznuti od nedaleké pevniny, je obviněn ze strašlivého zločinu. Když pak začnou jeden po druhém záhadně umírat, uvědomí si, že vrah může být mezi nimi. Komu se podaří přežít? A kdo je vrah? (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele chrispe k tomuto seriálu (4)

Až tam nezbyl žádný (2015) 

Povedená adaptace jednoho z nejznámějších příběhu Agathy Christie. Kdysi dávno jsem četla knihu a i když jsem si nepamatovala kdo a proč, tak hlavní zápletka mi z hlavy nevyprchala a tak závidím všem, kdo do toho jdou a neví. To, že se trochu více věnovali příběhu Very, než ostatním, mě trochu rušilo. Atmosféra, prostředí opuštěného ostrova a skvěle zahrané charaktery tento film povyšují na velice příjemnou záležitost, která rozhodně stojí za vidění. ()

Epizoda 1 (2015) (E01) 

Začátek dostatečně zajímavý na to, aby jste měli chuť na další dva díly. Skvělé prostředí, hezké interiéry, hosté se nám vykrucují, ale co je jim to platné, že. ()

Epizoda 2 (2015) (E02) 

Tento díl poskytne divákovi vodítka k řešení. Osobně jsem čekala strašidelnější atmosféru, ale pořád si to drží laťku. ()

Epizoda 3 (2015) (E03) 

V závěru přišlo menší zklamání. Je to už drahně let, co jsem knihu četla, takže nemůžu posuzovat, zda to bylo ťip ťop, jak to Agatha napsala (a vzhledem k tomu, že tam byly už předtím věci, co určitě v knize nebyly - což si ani nemusím pamatovat, neb to není autorčin styl), tak se to bude lišit určitě. SPOILER!! Závěrečný dialog pro mě zkrátka neměl žádnou šťávu, a i pohnutky vraha jsem čekala jiné, než rozkoš. ()

Reklama

Reklama