Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Trust Me se točí kolem Cath Hardacreové, zkušené a pracovité zdravotní sestry, kterou propustí za to, že veřejně informovala o nedobrých poměrech v nemocnici. Cath je proto nucena přijmout drastická opatření, aby se mohla postarat o svou dcerku. Ze zoufalství tak zvažuje příležitost ukrást identitu své nejlepší přítelkyni, vedoucí lékařce, a začít nový život v Edinburghu. Zatímco se čím dál hlouběji noří do své podvodné osobnosti, uvědomuje si, že by mohla získat vše, po čem kdy toužila. Jenže zbavit se minulosti nebude tak jednoduché. V patách jí stojí její bývalý manžel a také zvědavý investigativní novinář. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

raven 

všechny recenze uživatele

Dosť nepravdepodobný príbeh, ale za úžasnú Jodie Whittaker musím pridať 1,5 hviezdičky... Jodie očividne postavy Doktoriek neuveriteľne sadnú :) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia slovenského znenia (RTVS 2017) = SOŇA FERANCOVÁ - Napínavý seriál o ukradnutej identite. V druhom pláne našinec spoznáva pomery v zdravotníctve, ktoré sú mu až desivo povedomé. (22.3.2018) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Výchozí vysoce nepravděpodobná zápletka rozjíždí střídavě zajímavou a nudnou podívanou. 1) Kouká se na to hezky a chvílemi je to i dost napínavé._____ 2) Zaujali mě Michael Abubakar (doktor Charlie McKee, Cathin kolega) a 34letý Emun Elliott s hrozným knírem (Andy Brenner, Cathin bezprostřední nadřízený a kolega)._____ 3) 21.10.2020 - Druhá řada nabízí samostatný příběh bez vazby na řadu první._____Oceňuji práci s detaily a pomalé budování výrazné depkoidní atmosféry._____Ale stále platí, že seriál je střídavě zajímavý a chvílemi až otravně nudný. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, jediný důvod, proč se mi seriál dostal na radar, je Jodie Whittaker. BBC nám totiž dala možnost ukázat nám ji jako doktorku ještě předtím, než se stane Doctorkou. A Jodie Whittaker, společně s těmi skotskými přízvuky, je to, co mě bavilo nejvíc. Námět sám o sobě je docela zajímavý a těšil jsem se na to, jak bude převzetí identity probíhat. Škoda je, že některý části nepůsobí moc uvěřitelně. Z vlastní zkušenosti vím, že bez NINka a podobných věcí vyřízených na jméno, oficiální práci člověk nesežene, a tak by hrdince určitě nestačilo CV a příběh o útěku do Edinburghu před bývalým. Kromě toho mi ještě vadilo, že některé věci jsou tam až příliš okaté. Například románek s prvním doktorem, co se jí představí. Ale Jodie Whittaker a její hraní mě bavilo. Ty chvíle, kdy měla být nervózní a vystrašená, se jí dařily. S chutí jsem se podíval i na zbývající epizody. Konec byla docela divočina, ale pokud si představíte, že něco takové se opravdu děje (doktor nedoktor), tak je to docela mrazivá myšlenka. A to si zmínit zaslouží. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

na seriál mě "upozornila" Sharon Small kterou teď sleduji v jiném seriálu (Lynley) kde je opravdu dobrá až vynikající a v tomto ,novějším, je vidět jak dozrála.Dosti mě irituje že po padesáti minutách jednou týdně bude konec někdy na podzim.Otrava.Jediné co bych zpracování vytkla je,že je neuvěřitelně uměle natahovaný děj jakoby zhmotněním vnitřních citových pochodů Jodie.Kdyžji něco rozhodí nějaká nenadálá situace která ji znejistí ,vyděsí,zaskočí scénář ji dá nadměrně čas aby nám to emočně znázornila.Ve dvou hodinách se to ztratí ale v padesáti minutách,kdy než se zorientujete je konec ...jeví se to dosti zbytečné.. A vlastně se to zřejmě rozjede naplno až ji dostihne otravný novinář. O tom to asi je.Klasicky výborný slovenský dabing,vynikající kamera. ()

Reklama

Reklama