Reklama

Reklama

Garymu pomalu končí osamocený vězeňský pobyt ve vesmíru. Jednoho dne narazí na roztomilého zeleného mimozemšťana a rázem má v patách zákeřné lovce hlav z celé galaxie. (Netflix)

Recenze (5)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdysi jsem v Sedmičce četl maďarský komiks, tuším Záhada asteroidu 1431 a říkal jsem si, že občas ti kluci kreslící mají lepší nápady na sci-fi space opery než ti od hraného filmu. Tady se mi to potvrzuje - částečně v tom vidím Firefly, krocenou Futuramu a tak, ale hýří to nápady a dovede to zaujmout. Zatím mi tedy vadí, že hlavním hrdinou je magor, co si jen na něco hraje a vymýšlí si, ale asi má velké srdce a to mu pomůže být někým víc, aspoň doufám. Na úvod docela slušné. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak potenciál do budoucna tam je určitě a zamlouvá se mi jak většina postav, tak animace, akorát ten pilot ve mě nezanechal bůhvíjak silné pocity. Vypadá to na jakýsi klon Futuramy a Červeného trpaslíka, ale je v něm - aspoň teda v pilotu - celkem málo vtipných scén. A těch, u kterých jsem se aspoň pousmál, ještě míň. Každopádně na další díly se podívám určitě, jelikož se mi to svým způsobem opravdu zamlouvá a doufám, že si mě to postupně získá. Pilot vidím na lepší 3* ()

Reklama

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málokdy se mi stane, aby mě takový typ seriálu, hned od prvního dílu chytil. Postavy jsou sympatické, už jen tím, jak štvou hlavního hrdinu :) . Mazlík, ale i záporák jsou k sežrání. Má to v sobě i takovou podloudnost a psychické vyjeb-vání :) . 75%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama