Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ash vezme Malého Cata k Invictovi, ale Gary s Avocatem jsou jim v patách. Quinn mezitím udělá rozhodující krok. (Netflix)

Recenze (3)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pripájam sa k názoru že seriál tu mohol skončiť...je pravdou že autori dostali možnosť pokračovať v ďalšej sérii s 13 epizódami, som však toho názoru že dôstojný prelet a šťastný koniec by nebol zlým rozhodnutím. Či sa odhodlám aj k ďalšej sezóne je naozaj otázne. Snáď keď bude definitívne tou poslednou. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ona by ten závěr třetí série sám o sobě na slabých 5* byl, byť ze všech závěrů sérií mi přijde nejslabší, ale nebudu tam tu pátou hvězdu zatím dávat. Důvod je jednoduchý - ono by stačilo málo a celý seriál by tady mohl definitivně skončit, přičemž by to podle mě bylo asi lepší, jelikož by to celé skončilo v tom nejlepším. Na základě toho konce, co tady je, se začínám krapet obávat, jestli mají tvůrci ten námět skutečně promyšlený nebo jestli jen chtějí tvořit donekonečna nové a nové zvraty. Fakt nechci, aby tak skvělý seriál ztratil šťávu a svoji atmosféru a stala se z toho jen mdlý, nekonečný akční seriál, který se časem vykašle na všechno co za tu dobu vybudoval, hlavně že v tom bude pořád hodně zvratů. Věřím tomu, že to tak nebude, ale stejně se toho strachu ne a ne zbavit. Každopádně, že to nebude úplně závěrečný díl mi začalo při sledování být jasné docela rychle, ale pořád to bylo dost napínavé, epické, zajímavě vymyšlené a i emotivní (SPOILER akorát mě to štve - já úplně tušil, že se něco stane Mooncakeovi a ačkoli je asi ještě naživu, stejně to bylo hodně smutné... KONEC SPOILERU) a jsem pořád dost zvědavý, kam se to posune dál, protože to co se tady na konci stalo, slibuje... nechci spoilerovat, uvidíte sami. Každopádně čtvrtá série slibuje hodně a fakt doufám, že se to nezkazí, že to půjde stejně povedeně stále dál a dospěje to k nějakému důstojnému včasnému ukončení, protože čekat na x dalších sérií fakt nechci. Každopádně moje hodnocení fakt berte s rezervou, dávám ho takové jen z jakého rozporuplného dojmu. Znát tenhle seriál dřív, když vycházely díly první série, asi bych byl z jejího konce úplně stejně "zmatený". Druhá série to pak ale všechno proměnila v něco naprosto geniálního a mě nezbývá než doufat, že se to u čtvrté série stane taky... Pak tu hodnocení když tak změním, ale prozatím tu nechám čtyři hvězdy. A teďka asi rok čekat na další díly, do hajzlu - jak to mám sakra vydržet? Tohle je fakt první můj rozkoukaný seriál, kde musím nějakou dlouhou dobu čekat na další sérii - sice jsem tohle měl už u Simpsonů, ale nad těmi už jsem dávno zlomil hůl. A ti navíc nemají na sebe navazující příběh, který by navíc byl tak strašně napínavý... 4* ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní zakončení třetí série. Epizoda neztratila atmosféru z předchozího dílu a tvůrci nám naservírovali parádní epizodu. Hudba byla klasicky skvělá a konec byl díky ní ještě lepší. ()

Reklama

Reklama