Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (3)

TheFilmThief 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série povídek, připomínající short filmy. Všechny jsou temné, týkají se (tak trochu) technologie a většinou končí špatně. Všechno spojuje pátrání po ajťačce, co dané příběhy píše, aby se necítila tak sama. Seriál je amatérský a určitě by na něm bylo hodně, co dodělávat, ale jsem docela spokojená. ()

Giovanni 

všechny recenze uživatele

skóre po třech epizodách - *** - za mě taková slabší verze Black Mirroru, zajímavé dílčí příběhy ve stejném duchu - a jsou nějak propojeny v celek, ke kterému jsem ještě nedošel, takže ani nemůžu spoilerovat. Za mě dobrá oddychovka :) ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni si ukousli obrovské sousto. Velká škoda. Asi nikdo dlouho neudělá něco o dark webu. Postavy měly velmi malý rozvoj, některé žádný. Většina povídek byla silně podprůměrných nebo špatných. Omáčka kolem povídek byla průměrná, ale její konec byl hrozný. Nechápu proč si to sobě Molly udělala. Většina povídek ani nebyla o dark webu. Špatné a docela často i trapné dialogy. Zrovna u tý průměrný a jedné nadprůměrné povídky je stopáž krátká. Většinou jsou povídky dosti nereálné. Velká škoda. Jediné, co asi pochválím je intro a hudbu u intra. VYHODNOCENÍ: SPÍŠ BY SE TO MĚLO JEN JMENOVAT /WEB ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama