Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze uživatele Vabr k tomuto seriálu (8)

Dark/Web (2019) 

Všichni si ukousli obrovské sousto. Velká škoda. Asi nikdo dlouho neudělá něco o dark webu. Postavy měly velmi malý rozvoj, některé žádný. Většina povídek byla silně podprůměrných nebo špatných. Omáčka kolem povídek byla průměrná, ale její konec byl hrozný. Nechápu proč si to sobě Molly udělala. Většina povídek ani nebyla o dark webu. Špatné a docela často i trapné dialogy. Zrovna u tý průměrný a jedné nadprůměrné povídky je stopáž krátká. Většinou jsou povídky dosti nereálné. Velká škoda. Jediné, co asi pochválím je intro a hudbu u intra. VYHODNOCENÍ: SPÍŠ BY SE TO MĚLO JEN JMENOVAT /WEB ()

Chapter One (2019) (E01) 

Pode mě 1. nejlepší díl, podle bratra 2. Omáčka kolem povídky je v pohodě. Celá povídka působí jako jeden z průměrných nebo nadprůměrných dílů Black Mirror. Zajímavý nápad, škoda, že tak moc krátký, kdyby byl delší a držel si stejnou úroveň, dal bych 4. Zde je velká škoda v krátkosti, ale je to dobrý a originální. VYHODNOCENI: VYPADÁ NEŠKODNĚ, ŽE? ()

Chapter Two (2019) (E02) 

Já bych dal 2, bratr 4 (podle něho nejlepší díl), tak jsme udělali kompromis a dali 3. Hlavní hrdinka hraje dobře a je velice příjemná. Škoda, že je ten průběh příběhu poté podle mě dost nereálný a přitažený za vlasy. Konec aspoň pochválím, protože zatím nejvíc odkazoval na Dark Web, ale nelíbil se mi. Opět zase krátké, ale už o něco méně. VYHODNOCENÍ: ZE SRA*EK Z MEKÁČE AŽ KE HVĚZDÁM ()

Chapter Three (2019) (E03) 

Opravdu hrozný díl. U začátku si říkáte, jestli to už ta povídka je nebo ne, potom si říkáte, jestli tam bude celej díl nebo jako co. Povídka úplně o ničem, ani nechápu, jak to mohla napsat. Hlavní postava v omáčce okolo povídek působí dojmem, jakože jde, pak zjistíte, že je učitel, což není to nejhorší a vlastně vám to může být jedno, ale nejhorší je jeho třída plná zku*veně otravných, nevychovaných, závislých a neposlouchajících harantů, kteří u pravoúhlýho trojúhelníku říkají, jak je to depresivní. A tomu nasazuje korunu ještě to, že jim řekne, ať ty mobily vypnou a potom ho v hodině používá a nemůže jim ani pořádně vysvětlit, ať nehrajou a nedá jim ani žádný trest. To mě fakt naštvalo, jako opravdu hodně, jak on, tak i ty děcka. VYHODNOCENÍ: NESCHOPNÝ ŠKOLSTVÍ! ()

Chapter Four (2019) (E04) 

Omáčka se zde trochu posunula dopředu, ale neděle(jme) z toho bůhvíco, protože povídka, která zde je celkem dlouhá a hraje si na něco. Aspoň oceňuji, že i když zde byli čerňoši, tak tu komedie nebyla, což sem opravdu dlouho neviděl. Nápad povídky je spojený s Dark Webem, bohužel jeho nápad v půlce zaostal a operace dílu se nezdařila, jak by měla. Čekal jsem, že to skončí tím, že ho prostě odoperujou a pak se jim po pár dnech ukáže na počítači vražda člověka, díky kterému srdce má, ale bylo to jinak, což díl hodně sráží dolů. Konec povídky byl špatný. Ale konec omáčky byl aspoň dost dobrý, že mě nalákal i na další díl (přesněji jen na omáčku). VYHODNOCENÍ: MAX BY MĚLA BÝT SPRÁVNĚ MAE ()

Chapter Five (2019) (E05) 

Omáčka prostě v tomto seriálu plní svůj účel a kdyby byla zde jen omáčka, tak dám seriálu horší 3 hvězdy nebo 2, ale ty povídky stojí za nic. Úvod čerňošky je hodně dobrý a postavu jsem si celkem rychle oblíbil. Plus mě naštvalo, že do tohoto dílu zakomponovali i trochu vztahy (pusa), což snad seriál nezkazí. Omáčka působí jen chvíli podprůměrně a už vás zaujmou střihy u večeře, takový podivný střihy jsem celkem dlouho neviděl. Poté je už celá omáčka o ničem a její konec je divnej. Ten lepší konec, který tam přečtou je o trošilinku lepší. Už jsem u pátýho dílu, tak to ještě strpím ty 3 díly, ale jestli to takhle půjde dál, tak dám seriálu 1 hvězdu. VYHODNOCENÍ: NO JESTLI TOHLE PSALA DO ŠKOLY ()

Chapter Seven (2019) (E07) 

Omáčka byla opět silně podprůměrná. Ono to vždycky vypadá na průměr ta omáčka, ale vždy to klesne na silný podprůměr. Povídka se vůbec nevztahovala k Dark webu, ale to už mi je fakt jedno. Byla na lepší 3 hvězdy. Byla dost nechutná, ale trochu to kopírovalo díl Nosedive z Black Mirror. Aspoň něco po dlouhý době něco normálního. Konec povídky byl trochu zmatenej. Sice to nemělo nic společnýho s Dark webem, ale z druhý strany to žádná nemá. VYHODNOCENÍ: NEDOTKNUTELNÁ TÝNA ()

Chapter Eight (2019) (E08) 

Konečně konec, který je ale celkem zase podprůměrný. Nechápu moc proč to Molly udělala sobě. Opět mě zajímá Mollyin příběh, ale ten hlavní je prostě tak podprůměrnej. Musel jsem si pořád říkat, jak tohle mohlo někoho napadnout, když je to očividně silnej podprůměr. No nějak to skončilo, ale fakt tohle není Dark web. VYHODNOCENÍ: HLADOVKA ()

Reklama

Reklama