Reklama

Reklama

Temple

  • Japonsko ホーンテッドテンプル 顔のない男の記録
Ukázka z filmu

Trio mladých amerických turistov sa vyberie do Japonska. Kate (Natalia Warner) pracuje na svojej štúdii o religionistike a tak sa rozhodne, že v spoločnosti svojho priateľa Jamesa (Brandon Tyler Sklenar) a dlhoročného kamaráta Chrisa (Logan Huffman) navštívi tunajšie budhistické chrámy. Pri návšteve jedného malého obchodu narazí Chris na poznámkový zošit s popisom akéhosi tajomného zabudnutého chrámu. Aj napriek dôraznému varovaniu sa ho trojica rozhodne poctiť svojou návštevou. (beso74)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (24)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další američtí mládežníci, kteří nerozumí větě "Nechoďte tam!". Tentokrát se jedná o zapadlý japonský chrám, který stráží liškožena. Technická stránka nebyla vůbec špatná a herci mile překvapili, ale tím to hasne. Na to, že to má hodinu a čtvrt, tak se to neuvěřitelně táhne. Cesta k chrámu zabírá prakticky 80% stopáže a rozhodně se nejedná o nic zábavného. Navíc mi lezl na nervy chlapeček, jehož charakter je jasný od první scény a občas mi připadalo, že si jeho prostřednictvím dělají tvůrci z diváka srandu. No a obluda, pokud se uráčila ukázat, me také moc neoslovila a to se týká i dalších nadpřirozených jevů. 30% s přivřenýma očima. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Temple není moc dobrý film, ale je aspoň sem tam snaživý. Barrett se snaží o atmosféru která mu jde, chrám uprostřed lesů je kvalitní a celá filmařina je nádherná, ale to je tak všechno, zbytek je pomalý film kde se do konce nic moc neděje a když se oukáže posedlý hoch tak těch scén je zoufale málo. Scény vyšetřování byly zoufale nudné a díky hercům tragicky špatné. Slabé 2*. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Trojica Američanov sa vyberie kvôli štúdiu kultúry do Japonska. Čírou náhodou sa dozvedia o tajuplnom chráme, ktorý bol v minulosti dejiskom mnohých zvláštnych udalostí a miestni obyvatelia sa mu vyhýbajú. Záhadný chrám ich napriek tomu láka a vyberú sa ho navštíviť. V chráme ich čakajú namiesto kultúrnych zážitkov desivé udalosti. - Nedá sa poprieť, že tá exotika v tomto prípade láka, ale režijne a scenáristicky je to tak slabé, že je to len zbytočne zničený fajnový námet. V závere sa to tvorcovia snažia zachraňovať tými najopozeranejšími zvratmi v tomto žánri, čo im ale vôbec nevychádza. Našťastie sa to vďaka krátkej stopáži dá zniesť a nedá sa ani povedať, že by to bola strata času, ale je to vhodné skôr pre menej skúsených fanúšikov žánru. Ale v podstate ani nie, pretože ich to od top žánru skôr odradí, ako nabudí k pozeraniu ďalších hororov. + herec z Final Girl ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 Amíci a jejich kámoš co žije v Japonsku se vydají studovat chrámy. Ve starožitnictví jich zaujme jeden chrám,který je prokletý tak tam zajdou a něco se jim stane. Film je kombinován vzpomínkami jednoho z přeživších s tím co se stalo. Jako horor to moc neuspěje zhruba 70 minut je to jen o tom, že někde chodí nebo si vykládají a pak se to rozjede, ale zase moc toho nečekejte. Velkým mínusem je navíc i to, že se nedozvíme co jich teda pronásledovalo a ta liška s více hlavama vypadla trikově tak blbě jako něco z Asylumu. 60 procent za ten konec co něco nabídl. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nadějný námět + exotické lokace Japonska - děravej, nejspíš hodně přepisovanej scénář - rozpočet = nenaplněný potenciál horroru, který mohl překvapit mít vypilovaný script, lepšího režiséra a hlavně ten budget. Budování napětí celkem funguje a naroubání nápadu s výslechem taky, bohužel ten závěr je strašně zkratkovitý, je tam dost nelogičností a nevysvětlování dávám za vinu právě dokurvenýmu scénáři. Rozhodně by ale stálo za to původní plot totálně přepsat a natočit znovu a mnohem líp. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo 16 dní. (beso74)

Reklama

Reklama