Reklama

Reklama

Roztoč to!

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2017, 40 min

Účinkují:

Aleš Cibulka (moderátor), Pavel Dorotka, Michael Běhounek

Obsahy(1)

Staročeská pouť a principál Aleš Cibulka! Velká soutěž! Velká zábava! A každý všední den výhra! (TV Barrandov)

Recenze (7)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Aleš Cibulka se to v tomto pořadu konečně našel – je to skutečně klaun k nezaplacení – takže vlastně ani nechápu, proč byl tak dlouho na výplatní listině TV Barrandov. Za na druhou stranu asi skvěle zapadl mezi ten zbytek stupidních pořadů v čele s Musilem a Soukupem se předháněli, v kolika z nich budou účinkovat…Trapnost nad trapnost. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

TV Barrandov je najsmradľavejšia stoka televíznej zábavy. Ich programová štruktúra je nabitá nepredstaviteľne primitívnymi titulmi. Od rána do večera samé sračky. Medzi najvýraznejšie barrandovské hviezdy patrí aj slizký buzerant Aleš Cibulka. Dostáva tam hodne veľa priestoru, aby mohol ukazovať ten svoj protivný ksicht a tliachať tie svoje trapné keci. Naposledy som ho zaregistroval ako moderátora v súťažnej relácii pre debilov "Roztoč to!". Mimochodom, ten kostým homo principála iste nosí aj na dúhové gay pride pochody. Odpad! ()

Reklama

Rarity_MLP odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí několika dílů mám veskrze smýšené pocity. Na jednu stranu se mi ani nechce věřit, že je možné klesnout ještě hlouběji než u pořadu "Co je doma, to se počítá" a na druhou stranu musím tvůrcům složit velikou poklonu, že měli dostatek odvahy dát tohle do vysílání. Jedná se o divnou kombinaci všeobecně velice slabého a nezáživného pořadu "Česka tajenka" a kultovního "Kolotoče", jehož atmosféru prvních sérií se snaží toto dílo napodobovat. Posledním hřebíkem do rakve není ani tak moderátor Cibulka, na nějž jsem z TV Barrandov již alergický, ani soutěžící posbíraní půl hodiny před začátkem natáčení z náhodných kolemjdoucích před studiem, jako spíše výherní ceny. Chápu, že TV Barrandov nemá takový rozpočet jako ČT pro svůj AZ kvíz, ale dávat výherci kávovar, povlečení, kuchyňské nádobí, zájezd neznámo kam, to je vážně výsměch... ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné, že pořady na TV Barrandov, jsou sbírkou hádek, nenávisti a křiku ... Možná to odráží samotnou osobnost, která tuto televizi vede, samozvaný král, který si užívá pěti minut slávy ve svých osobních pořadech a hraje si na moderátora, ač vůbec nechápe, že je tím jen všem pro smích a to je na tom asi nejvíce smutné ... P.S: Vím, že to bude těžké, ale když budete dávat pozor, tak jisté "skutečné" aktéry uvidíte ve všech pořadech TV Barrandov a také jako sedící "diváky" ... Komparzisté si užívají :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama