Reklama

Reklama

Život na houpačce

(pořad)
Talk-show
Česko, 2017, 60 min

Obsahy(1)

Každý z nás se dostane do situace, se kterou si neví rady. Jak takové momenty, kdy je váš život na houpačce, řeší ostatní? Talkshow plná názorových střetů. (TV Barrandov)

Recenze (2)

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Život je pln bolesti a smutku. Zkratkou krácenou mosazem vyskládanou cestou je vidět barabizna plná haraburdí. Modrý z ní svítí světlomet. Veškerými škvírami a záhyby. Vejdu na prohýbající se kamenné schody. Majestátní dotyk stříbrné kliky. Celá tahle bouda je zlatá klec! Zvyšuju hlas "Ahoj, babi!"Stěny obarvuje zářivá modrost. Všecičko hezky naklizeno. "Prarodičko?" kašlám, oslepen zbytečností. "Sem se dívala na pořad, Jamessi..." kostra vykostí ve vzdálené místnosti. "Menuje se to Život Na Houpačce. Je to talkšou." Mezi krokem stuhne tělo. Moje. "Je to fejk, babi, nevěř tomu!" Věř mi. Věř mi. Věř mi. "Cože? Já tě neslyším?" Dům dýchá. Dvířka, dveře ba i poklopy vrzají. "Co si to říkal?" kráčí stuhlý nečlověk ke mně. "Ty nejsi moje babička!" Nohami přeskakuji přes dlaždice. Přes stříbrnou kliku, kamenné schody, železnou branku. Otáčím se. Dům rodu Usherů se propadá do bažin. Život je pln bolesti a smutku. ()

xulux odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné, že pořady na TV Barrandov, jsou sbírkou hádek, nenávisti a křiku ... Možná to odráží samotnou osobnost, která tuto televizi vede, samozvaný král, který si užívá pěti minut slávy ve svých osobních pořadech a hraje si na moderátora, ač vůbec nechápe, že je tím jen všem pro smích a to je na tom asi nejvíce smutné ... P.S: Vím, že to bude těžké, ale když budete dávat pozor, tak jisté "skutečné" aktéry uvidíte ve všech pořadech TV Barrandov a také jako sedící "diváky" ... Komparzisté si užívají :) ()

Reklama

Reklama