Reklama

Reklama

Zamilovat se

(festivalový název) (studentský film)
  • USA In a Heartbeat

Obsahy(1)

Nesmělý školák se bojí oslovit svou lásku. Jeho srdce je ale statečnější než on. (rikitiki)

Recenze (26)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

S velkou láskou natočený kraťas, pojednávající o prvotních rozpacích z platonické lásky, o obavách z reakcí spolužáků, o strastech s vyznáním lásky, o obavách z odmítnutí. Ve finále je to ale jen a jen naše srdíčko a adrenalin v krvi, které nám pomohou překročit hranice a to tak, že buď utečeme a nebo bariéru zdoláme. Líbí se mi, jak se tvůrcům daří nenásilným způsobem přenést emoce na diváka, a dát mu vzpomenout na okamžiky, kdy sám obdobné situace prožíval. 🙂 (26.04.2021) ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* Tak tento roztomiloučký kraťas je už i na můj vkus opravdu přehnaně teploučký a růžovoučký. Navíc tu jde jen o emoce bez žádné přidané hodnoty a nedoporučuji běhat za každým hezkým klukem, abyste nedostali na kokos ;-). Ale zase nebudu takový necita, abych to hodil do odpadu a tak dostane aspoň jednu maličkatou hvězdičku. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Animace v dnešní době spíše podprůměrná.. O příběhu se v kraťasu "In a Heartbeat" také příliš mluvit nedá.. Přesto mě baví nápad ztvárnit homosexuální lásku stravitelnou pro děti.. Navíc použití "srdíčka" jako připodobnění citů také oceňuji.. Kontroverzi bych v tom v 21. století nehledala, spíš klípek, který se snaží netradiční téma pojmout decentním způsobem, což se podařilo.. Navíc příběh příjemně plyne a dá se plynule dokoukat, což některé kraťasy moc nezvládají.. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako celovečerák by to bylo kouzelný? Really? Nestačí, že dnešní doba homosexuály plně toleruje, toleruje jejich sňatky a adopci dětí, to o nich budeme ještě točit animáky které budeme podsouvat naším dětem? Ne díky, až naše děcko přijde a řekne, hele sem bukvička, v našem případě lesbička, nemám s tím problém, ale nehodlám jí tím formovat v dětství. Ty vole, tahle doba je fakt měkká. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Film sa stal veľmi populárny po zverejnení na YouTube. Počas prvých päť dní mal viac ako 25 miliónov pozretí. (dwdb)
  • Tvorcovia filmu študovali na Ringling College of Art and Design v meste Sarasota, štát Florida. Išlo o ich finálny školský projekt. (dwdb)
  • Film vznikal od januára 2016 do apríla 2017. (dwdb)

Reklama

Reklama