Reklama

Reklama

Zamilovat se

(festivalový název) (studentský film)
  • USA In a Heartbeat

Obsahy(1)

Nesmělý školák se bojí oslovit svou lásku. Jeho srdce je ale statečnější než on. (rikitiki)

Recenze (26)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako celovečerák by to bylo kouzelný? Really? Nestačí, že dnešní doba homosexuály plně toleruje, toleruje jejich sňatky a adopci dětí, to o nich budeme ještě točit animáky které budeme podsouvat naším dětem? Ne díky, až naše děcko přijde a řekne, hele sem bukvička, v našem případě lesbička, nemám s tím problém, ale nehodlám jí tím formovat v dětství. Ty vole, tahle doba je fakt měkká. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mile natočená jednohubka o lásce, která když si něco umane, tak si jde srdnatě za svým a dává na frak rozumu i všem překážkám v okolí. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

S velkou láskou natočený kraťas, pojednávající o prvotních rozpacích z platonické lásky, o obavách z reakcí spolužáků, o strastech s vyznáním lásky, o obavách z odmítnutí. Ve finále je to ale jen a jen naše srdíčko a adrenalin v krvi, které nám pomohou překročit hranice a to tak, že buď utečeme a nebo bariéru zdoláme. Líbí se mi, jak se tvůrcům daří nenásilným způsobem přenést emoce na diváka, a dát mu vzpomenout na okamžiky, kdy sám obdobné situace prožíval. 🙂 (26.04.2021) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

A celý svet sa poburuje... Moje hodnotenie by bolo rovnaké aj keby išlo o chlapca a dievča. Dve originálne "pixar" momentky ináč ide o animovaný štandard nič viac. Pustil som tam zopár konzervatívcom, a verte mi, za tú srandu to stálo hehehehe. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

1* Tak tento roztomiloučký kraťas je už i na můj vkus opravdu přehnaně teploučký a růžovoučký. Navíc tu jde jen o emoce bez žádné přidané hodnoty a nedoporučuji běhat za každým hezkým klukem, abyste nedostali na kokos ;-). Ale zase nebudu takový necita, abych to hodil do odpadu a tak dostane aspoň jednu maličkatou hvězdičku. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám teorii, že zde většina lidí nadhodcuje ne kvůli gay lásce dvou hóšíků, ale kvůli srdíčku, které je prostě ňuňu. Ja vám nevím, viděl jsem My Little Pony a jako extrém roztomilosti mi to nepřipadalo, ale to srdíčko je tak sladké a lostomilé, že je pro mne až nechutné. Co říct k příběhu, plakát nám celý příběh ukáže už na jednom obrázku, takže žádné překvápko se nekoná. To se celé ČSFD zbláznilo, že se nadhodncuje kvůli roztomilosti? Já bych tam tu hvězdičku možná i dal, ale nezlobte se na mě... Výtvarně nic moc, příběh jsem popsal a sldíčko taky. Ale jo, splnilo to účel, lidi se pohádali, rozbořilo to názory, snad to byl účel. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Hezká animace, hezký příběh... a nic víc. Není to tak, že by mi vadila buzerantská tematika (a ne, že bych se v tom vyžíval), ale nebylo na tom nic objevného a výjimečného. Když to srovnám s pixarovskými kraťasy, tak tam chyběl humor a emoce, což jsou pro mě dost důležité faktory. 70% ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že co nevidět přijde podobný snímek s homosexuální tématikou. Američané se prostě snaží prosazovat jejich toleranci. Vždycky je to buď jiná sexualita, barva pleti a nebo třeba vyznání. I přes ty počáteční rozpaky, na co se to vlastně dívám, musím říct že ve finále je to šíleně milý rozkošný kraťas, který mě chytil za srdce a připomněl mi některé pocity, co byly někde hluboko v truhle. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Animace v dnešní době spíše podprůměrná.. O příběhu se v kraťasu "In a Heartbeat" také příliš mluvit nedá.. Přesto mě baví nápad ztvárnit homosexuální lásku stravitelnou pro děti.. Navíc použití "srdíčka" jako připodobnění citů také oceňuji.. Kontroverzi bych v tom v 21. století nehledala, spíš klípek, který se snaží netradiční téma pojmout decentním způsobem, což se podařilo.. Navíc příběh příjemně plyne a dá se plynule dokoukat, což některé kraťasy moc nezvládají.. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

a preco nie... mile :)... najskor som si vravela, ze co za divnu animaciu s tym srdieckom, nakoniec ma to dostalo... pacive :) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

A pak, že je to absolventský studentský film ... Zkontroloval jsem stav na youtube a film má nyní 49 mil. zhlédnutí a 376 tisíc (!!) komentářů, tak to je tedy ranec, který hovoří za vše ... Lahodné, krásné, niterné a ta hudba šitá na míru naprosto úžasná ... a nechápu, jak může toto dílko označit někdo jako odpad, zřejmě je odpadem sám ... 4x10 ()

Reklama

Reklama