Reklama

Reklama

Joahaejo

  • Jižní Korea 좋아해줘 (více)
Trailer

Obsahy(1)

No Jin-woo (Ah-in Yoo) je populární herec, kterého nedávno propustili z armády. Jako další projekt mu nabídnou seriál, jenž napsala Jo Kyeong-ah (Mi-yeon Lee), se kterou před odchodem na vojnu strávil noc. Když na kamarádově svatbě potká jejího syna, začne uvažovat o tom, zda je jeho otec. Pro Kyeong-ah pracuje producentka Jang Na-yeon (Esom), která se v kamarádově restauraci seznámí s hluchým skladatelem Lee Soo-hoem (Ha-neul Kang). Soo-ho má strach jí říct pravdu, proto to před ní tají. Jejich společný kamarád Jeong Sung-chan (Joo-hyeok Kim) se má ženit, a tak shání byt. Při jedné prohlídce se seznámí s letuškou Ham Joo-ran (Ji-woo Choi), která mu nabízí svůj byt k pronájmu. Sotva Sung-chan podepíše smlouvu, snoubenka ho opustí. Joo-ran naletí podvodníkovi a přijde o úspory, takže je přinucena vrátit se do svého bytu a bydlet se Sung-chanem. (LangiJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (8)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka mozaika niekolkych romantickych parov + este nejake tie drobne linie bokom. Uz tomu chybala len nejaka sviatocna atmosfera. Ale to by bola az prilis zjavna inspiracia filmami typu Love Actually. Tak sa na konci aspon skoro vsetci stretnu na letisku. Nie je to zle ale ani to nie je ziadny klenot zanru. Dost ma v kazdom pary iritovala jedna postava, ktora sa cely cas spravala strasne afektovane a neznesitelne. Cely cas sa tu riesia umele problemy, ktore by sa dali vyriesit hned, keby sa ten jeden z paru (väcsinou uz tradicne hystericka zenska) prestal spravat nelogicky a konecne sa nad svojim spravanim zamyslel a nerobil cely cas drahoty. K tomu konecne dôjde az v zavere a vsetci sa daju stastne dokopy a budu zit spolu az do vzniku dalsieho dielu v ktorom sa to zase nejak skomplikuje a zacne nanovo. Ak k tomu dôjde, tak to bude urcite bezo mňa. 5/10. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka s pomalým a neistým začiatkom (pri ktorom som spočiatku (úprimne :D) aj zaspával), no keď sa človek nejako "oťukal" s postavami a doplo mu "vo co go", tak si postavy obľúbil, a začal im fandiť - všetkým 3 párečkom. A onen vytúžený (na tento žáner ten jediný správny) koniec aj prišiel, a good vibes zostávajú :). Lebo tematika niekoľkých paralelných príbehov s rodinno-romantickou tematikou azda od čias Love Actually tu stále je a aj bude. Keď sa do toho pridá to správne "kórejské čaro", klišoidné vám to pripadať nebude, resp. ak aj áno, nebude to vadiť :o). Chýbalo mi len trošku viacej humoru a vtipu. V príbehu ale potešili všetky 3 páry, špeciálne asi ten s Esom (ktorú som videl prvýkrát hrať) a Kang Ha-neul. Vo finále tomu dávam 4* - bolo to super, príjemné, hoci nie najoriginálnejšie, no pobavilo. ()

Reklama

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Obvykle by si tento film zasloužil maximálně 4 hvězdičky, ale dávám 5, kvůli Soo Ho - dojalo mě, že jeho přítelkyně když zjistila tajemství, mu po nehodě řekla, že jí to nevadí, ale on jí odpověděl, že jemu to vadí... přesně ty pocity... které zdravým lidem nedojdou a nepochopí nikdy... Takže 5*****! ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Pěkný průměrný film složený z několika příběhů, které se nakonec jakž takž protnou. Rozhodně to v rámci povídkových i romantických filmů není nic, co by člověk vypíchl, protože je to něčím zajímavé či obzvláštněné, ale je to taková fajn oddychovka, takže na to nedělní odpoledne se hodila. Film pro nenáročné s pár scénama, které jsem vůbec vidět nechtěla a s pár scénama, které byly milé. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

V juhokórejskej produkcii sa takýmto romantickým komédiám venujúcim sa viac párom a ich príbehom vždy darilo a vyšlo to aj tentoraz. V tomto prípade sa síce nejedná o samostatné poviedky a ani o výraznejšie prepojené príbehy, ale filmu to vôbec neškodí, dostal som vlastne tri hlavné príbehy, ktoré fungujú bez problémov aj samostatne, ale odohrávajú sa vlastne v tej istej oblasti a tak sa niektoré postavy poznajú, prípadne aspoň stretnú. Žiadny z nich nie je tak výnimočný, aby som si ho prial vidieť v plnohodnotnej filmovej verzii, ale aj tak sú všetky zaujímavé a rozmanité. Zaostával jedine najmladší pár, plachý mladík a energické dievča, ale ani ten určite nie je zlý a bavil ma, no skôr si ma získali práve tie zvyšné dva. kuchár a letuška, obaja v strednom veku, ktorí sa najprv neznášajú, ale postupne sa predsa len začnú správať najprv ako kamaráti a následne aj trochu viac a podobné kvality má aj inak dejovo najbohatší príbeh, slávny herec a staršia producentka, pričom obaja sú výrazné charaktery, ktoré sa navyše poznajú aj najdlhšie a majú toho spoločného viac, než by chceli, takže tu som bol zvedavý asi najviac, ako to celé dopadne. Sťažovať si nemôžem ani na obsadenie, síce tu nie je nikto, na koho by som sa výraznejšie tešil, ale vlastne všetkých šesť postáv je tvorených slušnými a aj známymi hercami a najviac ma bavili tí traja najstaší, teda kuchár, letuška a producentka. Technicky sa v rámci žánru nedá na nič sťažovať, vizuálna stránka a atmosféra sú úplne ideálne. Takéto filmy si rád občas pozriem, vtipné to síce zase tak moc nebolo, ale romantika celkom fungovala a celkovo ma to bavilo. 71% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama