Reklama

Reklama

Overlord

(seriál)
  • Japonsko オーバーロード (více)
Trailer 2
Japonsko, (2015–2022), 20 h 48 min (Minutáž: 23–25 min)

Předloha:

Kugane Marujama (kniha)

Hrají:

Satoši Hino, Akeno Watanabe, Aoi Júki, Jumi Hara, Šigeru Čiba, Kódži Jusa, M.A.O, Mamoru Mijano, Mucumi Tamura, Šinnosuke Tačibana, Takehito Kojasu, Emiri Kató (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Populární online hra Yggdrasil končí. S tím se ale hráč Momonga nehodlá smířit a rozhodne se zůstat přihlášen až do úplného konce. Jakmile hra skončí, Momonga je přenesen do tohoto světa jako kostlivec a nejsilnější mág v tomto světě, který upadl do chaosu. NPC postavy totiž nabyly vědomí a bez rodin a přátel nevědí, co mají se svým životem dál dělat. Proto se Momonga rozhodne tento svět ovládnout a nastolit řád. (Harroc)

(více)

Videa (81)

Trailer 2

Recenze (25)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Overlord je anime, ktorému sa narozdiel od iných svojho druhu podarilo perfektne vykresliť jadro MMORPG hier, pričom dosahuje viacerých kvalít. Main character je cool, ďalšie postavy sú taktiež výborné, svet aj zápletky sú super, sem tam sa tu dostaví aj nejaký slušný fór a už od začiatku sa to nesie v inom duchu než iné žánrové kúsky. Každopádne, aby som to prestal len chváliť a odôvodnil svoje priemerné hodnotenie, veľmi som to nezažíval. Animácia mi nepríde nijak zvlášť skvelá, soundtrack bol pre mňa nevýrazný, posledná štvrtina ma veľmi nebavila a neužil som si to tak, ako som vopred očakával. Neviem, možno by som do niečoho nemal vkladať veľké nádeje. Ale je to samozrejme fajn, vrelo odporúčam. Priemer: 63% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se ani pořádně nedá nějak ohodnotit, protože mi to připadalo pouze jako jeden velke hutnej úvod. Něco na styl LH, SaO a podobných. Tentokrát je to ale bráno z trochu jiného úhlu (musím uznat, že je to trochu originální v určitých ohledech) - trochu z toho budovatelského úhlu nějakého zázemí MMORPG. Co se týče akce, tak i když se jí tu člověk dočká několik, tak je takové o ničem, protože je to takový overkill, že si to člověk ani nemůže užít (jediná zajímavá je závěrečný souboj v posledních dvou dílech, ale pořád je tam co zlešpovat). Takže napětí rozhodně spíše nečekejte. Příběh jako takový (převážně, že se jedná o fantasy svět a VRMMORPG), tak je to zatím asi to jediné, co člověka donutí to sledovat. Možná ještě bych zmínil komediální prvek, kdy spolu ještě se speciálama se člověk může slušně zasmát. Každopádně jsem zvědav, zda budou točit pokračování a zda všechny ty věci, který se objevily ke konci nebudou jen nesrozumitelnými informacemi. Animace je celkem slušná a hudba trochu lepšího průměru. ()

Reklama

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Po prvej epizode ktorú som videl iba pred 5min musím povedať že už sa neviem dočkať dalšej časti a že čakam od tohto serialu veľke veci. Tento serial, to bola laska na prvý..........ehm......prvé prečítanie, lebo obsah som este ani nemal dočítaný a už som mal v prehľadači otvorene dalšie okno s pripravenou epizodou. Už iba táto okolnosť by vás mala presvedčiť ako nadšený som z tohto podareného kúsku. Ano, v pilotnej časti toho ešte veľmy nebolo, ledva nám stihli predstaviť postavy, ale mne to stačilo. ---21.7.15---Myslím si že po troch epizodach by som už aj mohol ohodnotiť a tomuto skvostu dať......ako inak...5*. Je to proste masterpiece, aspoň pre mňa a myslím že nebudem sám. Ľudia ktorí hrajú rpg a ako postavu si najčastejšie zvolia mága budú krochkat blahom :-). Čo sa mi ešte páči je fakt že Momonga nemá (zatiaľ, dufam že to tak aj ostane) žiadnu duševnú poruchu typu "musím zachrániť všetkých". Ak niekoho aj zachráni tak ma na to iný dôvod. Zatiaľ to ešte nemôzem povedať ale dovolím si tvrdiť že ak to takto pojde dalej tak to bude jedno z mojích top anime. Ešte by som chcel že opening je veľmy podarený, dostal sa mi hned pod kožu. 10/10 ()

Saskie- 

všechny recenze uživatele

Tohle byl průměr. Za celých dvanáct epizod se nestalo nic zajímavého. Viděli jsme, jak jsou super silné postavy super silné a všechno to bylo podáno neuvěřitelně nudně. Příběh měl potenciál, ale absolutně ho nevyužil. Taky mě štvalo, jak všichni všechno věděli a že si MC za celou dobu neujasnil, jestli je zlej nebo dobrej. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemastné, neslané. Už z počátku jsem měl určité podezření, že to nebude top sezóny. Máme zde všemocného hlavního hrdinu, kterého všichni jen povznášejí a obdivují, poté pár zajímavých podřízených a jednoh-dvě zajímavá NPC. Konec. Příběh se táhne, řečená hrozba se nikde neojbeví, ... prakticky se mi k tomu nechce ani nic jiného říct. Show nebyla špatná, nebyla ale ani úžasná. Znovukoukatelnost nulová, chtíč po další sérii nulová. Koukněte na .Hack//Sign, Log Horizon či všeoblíbený Sword Art Online, pokud chcete podobnou tématiku. Toto si nechce až na potom. Nah... Nudných 55% ()

Galerie (1 486)

Zajímavosti (2)

  • O úvodní píseň „Clattanoia“ se postarala skupina OxT. (CarnTheNunya)
  • O závěrečnou píseň „L.L.L.“ se postarala kapela MYTH&ROID. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama