Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Takeya Yuki miluje svoji školu. Pro ni je to nádherné místo, kde si užívá aktivit se svými přáteli v klubu školního života. Společně se svými přáteli se starají o školu, aby byla přesně podle jejich představ. Ve skutečnosti je ale vše jinak. Celá její rodina, většina přátel a učitelů jsou totiž mrtví. Mimo školu zuří totiž zombie apokalypsa. (Harroc)

(více)

Recenze (7)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

"Loli Walking Dead" se mi opravdu hodně líbil. Má to dobré prostředí, ale tak to je zombie apokalypsa skoro pokaždé. Má to neskutečně roztomilé charaktery, tohle jsou přesně ty dívky na které se tak rád dívám a kterým prostě fandím. Mému listu oblíbenosti vévodí Yuki a Kurumi, ale i Megu-ne je hodně fajn. Animace i hudba se mi také libí a ze všeho nejvíc se mi líbí ten kontrast mezi tím jak svět doopravdy vypadá a to jak ho vidí Yuki. Humor je milý, což mi naprosto vyhovuje. Bylo to místy i velmi smutné a musím říct, že jsem to poměrně intenzivně prožíval... Ale abych se nezaobíral jen pozitivy, tak jsem našel i jedno negativum. Občas je to lehce nelogické, obzvlášť jsem si říkal, že nápad budit ráno Yuki mlácením naběračky o pánev je v momentě, kdy se venku pohybují zombie, které se orientují podle zvuku, opravdu hodně blbý nápad. Ovšem i přes tyto drobné nedostatky je můj dojem velmi pozitivní a i když se mi občas do dalšího dílu příliš nechtělo, protože jsem kolikrát věděl, že to bude velmi emotivní a na poslední díl jsem se musel opravdu dlouho psychicky připravovat, abych vše v klidu zvládl (což se nakonec stejně nepovedlo), zkrátka proto že se autorům u mě podařilo zdárně probudit příjemný a hřejivý pocit z charakterů velmi silné emoce z toho co prožívali, tak tomu těch 5*, i když slabých, nakonec dám. 8,5/10 ()

biasim1 

všechny recenze uživatele

Skupinka kawaii holčin zavřená ve škole během zombie apokalypsy. Samotné téma působí spolu se spoustou zajímavých prvků celkem originálně a neuvěřitelně zábavně. Hlavní čtveřice je neuvěřitelně fajn (spolu s perfektní Megu) a například jednu z hlavních hrdinek Juki mám neuvěřitelnou chuť si přidat do oblíbených postav. Jednoduše, jakmile se všechny objevily na scéně, nikdy jsem se nenudil. Styl vyprávění a fungování příběhu byl také velmi zajímavý a prvních několik dílů jsem si opravdu užíval. Teď by ale mělo přijít jedno velké ale. A tím je samotná délka série. Dvanáct dílů je sice jeden z nejkratších formátů pro televizní anime, ale tady mi všechny věci, které jsem tu vychvaloval, prostě obsahově nevystačili na všechny díly. Ve všech dílech je sice stále něco dobrého a nového, ale když byla stále většina epizody vyplněna tím, co už jsem předtím viděl několikrát, tak mě to jednoduše přestalo bavit a někdy v polovině už jsem sérii dokončoval jen ze setrvačnosti a z mé zásady "nedropování". Kdyby byla série o aspoň nějakou část kratší a klidně zkrácena jen na těch deset dílů, neměl bych si skoro na co stěžovat. Teď ale nemůžu dát více než 6/10. ()

q66 

všechny recenze uživatele

Gakkou Gurashi! je další z řady moe slice of life seriálů, ale tentokrát se snaží žánr zkombinovat se zombie hororem a obohatit psychologickou složkou. Problém je v tom, že se ve skutečnosti jedná jen o levnou cestu, jak přitáhnout pozornost - zpracování těchto dvou částí je dost povrchní a nefunguje (postavy jsou sice vcelku zajímavě vytvořeny podle modelu Kübler-Rossové či pěti fází smutku, tj. popírání, agrese, smlouvání, deprese a smíření, ale mimo to dostaneme nulovou charakterizaci, postavy neprojdou žádným vývojem a celkově jsou nezajímavé a zkopírované od jinud), neustálé změny atmosféry seriálu také spíše škodí. Přiběh také často nedává moc smysl a vykrádá v podstatě všechny známé zombie horory. Animace je mírný nadprůměr, všechno ostatní je v šedém průměru - horší 4/10. ()

Simo16 

všechny recenze uživatele

Taká roztomilá rozprávočka pre nenáročného diváka.Ako keby to bolo úplne niečo iné, ako nejaká zombie apokalypsa, veď koho už len trápi,že za stenami budovy sa niečo deje, keď treba maturovať.Aj napriek tomu posledné tri časti sa vydarili, skrátka bolo tam to, čo som od tohto seriálu očakával.No ak by to nevzniklo, nič by sa nestalo, podľa mňa najzbytočnejší zombie seriál čo som videl. ()

Reklama

Reklama