Reklama

Reklama

Laboratoř duchů

(pořad)
  • USA Ghost Lab
Dokumentární / Mysteriózní / Reality-TV
USA, 2009, 26x45 min

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé nadpřirozených jevů Brad a Barry Klingeovi navštíví místa, kde se údajně dějí nadpřirozené jevy. Jejich cílem je použít vědu pro objasnění tajemství zemřelých. (Discovery Channel)

Recenze (2)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem doufal, že se na věc skutečně půjde vědeckými metodami. Ale tohle působí jako parodie Krotitelů duchů v reality show. Jedinými "důkazy" vždy jsou nějaká zastřená uhuhlaná audio nahrávka a tvrzení někoho z týmu, že něco cítí nebo na něho někdo sáhl. Přestože má tým všude rozmístěná nějaká udělátka, duch jim vždycky na poslední chvíli nějak unikne, otevírané nebo zavírané dveře se jim nepodaří natočit, a aby to bylo dramatické, vždy se těsně před reklamou někam běží. Největším fórem je, že tým vždy vztyčí kolem budov jakousi sledovací síť, a přesto se jim nikdy nepodaří nic zachytit. Často je zřejmé, že i ty příběhy domů jsou vycucané z prstu. Jediné, proč se na to dá koukat, je ta odbarvená bloncka, když tam občas běhá v kraťasech. Nejhorší na celé věci je, že tomu asi Amíci hodně věří, že to tak skutečně je. ()

biergof 

všechny recenze uživatele

naprosto smyšlené a malipulativní, dalo by se říci Krajní Meze v realityshow podání. leč jako hororová série k usínání a zahnání večerní nudy plně dostačující ()

Reklama

Galerie (25)

Reklama

Reklama