Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie na motivy hříčky francouzského komediografa George Courtelina... Paní Suzanne (S. Valentová) žije v pařížském bytě, který pro ni najal Boubouroche (P. Nárožný), ženatý, ale zámožný muž, od něhož se nechá vydržovat a je na něm finančně závislá. To jí ale nebrání, aby měla milence (O. Kaiser), který se již léta skrývá v ponižujících skrýších, např. ve skříni. A ta se mu stává v jednu chvíli osudnou. Díky zapomenutým šlím Boubouroche milence v kritickém okamžiku objeví. Suzanne se snaží oba žárlivé muže přesvědčit o své nevině. To však ještě není všechno… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

rivah 

všechny recenze uživatele

Děj se pomalu rozbíhá, ale pak to stojí za to. Zejména díky skvělým hereckým výkonům: Nárožný je vynikající, Kaiser výborný a Valentová to po žensku umí otočit si milence kolem prstu - a schovat je tam, kam si zamane -:) ()

Cibulka_C 

všechny recenze uživatele

Televizní inscenace, kterou bych možná přesunula na divadelní prkna. 🎭 Tam by to podle mě stálo ještě víc za to než ve filmu. Hrají tam vlastně jen tři lidé a skříň, kteří se pěkně zapotili, doslova. (Miroslava Vladyku a Vlastimila Bedrnu do zapocení nepočítám.) ✨Pojďme se zastavit a uvědomit si, jak moc Oldřichu Kaiserovi sluší kulaté brýle a knír.✨ Já osobně tohle beru asi jako obědovou oddechovku, nic náročného, pěkná konverzační fraška, kdy se v prvních několika minutách jeden milenec zoufale hádá, jak moc nechce do skříně, v druhých několika minutách se zase hádá druhý, že do té skříně chce a ve třetích několika minutách vyleze z komody milenec třetí. Inscenaci jsem si užila, i když jsem na ni natrefila náhodou v televizi a pokud máte rádi francouzský nádech, skříň nebo Oldřicha Kaisera v lososové košili, rozhodně doporučuju! 🙌🏻🤍 ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Hříčka francouzského komediografa George Courtelina inspirovala Krejčíka ke gejzíru energie rozehraném v jediném pokoji, ale za to mezi vzrušující Soňou Valentou a kohortou jejích milenců. Ve vhodném rozpoložení není nic atraktivnějšího v pozdní noční hodinu, než zralá opentlená dámička s několika záložními plány, jak naložit se svou ekonomickou situací. Pikantní. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Strašná hovadina. Celou hodinu jsem čekal, co se z příběhu vyklube a nakonec to byla snad nejobyčejnější a nejméně překvapivá věc, jaká mohla být. Jako vzpomínka na Soňu Valentovou OK, jinak ale absolutní slátanina. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Francouzské konverzační komedie moc nemusím. 15 minut mluví milenec o tom, že nechce do skříně, dalších 15 minut mluví druhý o tom, že chce do skříně. Poté je chvíli zábava, a pak se zase jen mluví. Pointa mě ovšem pobavila. Možná v divadle by byla hra zábavná, vždyť i obsazení je výborné. V televizi jsem se ale příliš nebavil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama