Reklama

Reklama

Detektiv od vedle

Trailer 4

Obsahy(1)

Film vypráví příběh desetileté dívky Agathe-Christine, která si však říká „AC“. Odjakživa se cítí být detektivem a není tomu jinak ani po přestěhování. V suterénu domu, kde bydlí, okamžitě založí soukromou detektivní kancelář a nemůže se dočkat, až začne řešit okolní záhady. Jednou si všimne, že z krámku naproti někdo neustále odnáší malé věci, a tudíž logicky usoudí, že se jedná o krádež. Pachatel se zdá být jasný, avšak jak AC postupem času zjišťuje, věci nejsou tak jednoduché, jak se zdají. Dokáže rozluštit tuto zamotanou záhadu, nebo se do ní sama pořádně zaplete? (JuniorFest)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (2)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Moc si mě to nezískalo. Desetiletá holka jménem Agathe-Christine je vášnivou detektivkou, právě se přistěhovala s mámou a dvěma sourozenci do nějakého města, kde řeší nějaký případ záhadných krádeží, do toho se zamiluje do zhruba stejně starého skateboardisty, používá dron a moderní technologii, občas mluví s nějakým plyšovým varanem nebo psem, který ji podceňuje (což jsem nepobral, bylo to něco na způsob imaginárního kamaráda, který jí bránil "v rozletu"?)... Což o to, většina z toho nezní špatně, problém je ale v tom, že mi to celé přišlo poněkud mdlé a i na těch 77 minut jsem se celkem nudil. Špatné to rozhodně není, děckám by se to mohlo líbit a možná nejen jim - ale mě si ten film prostě moc získat nedokázal. Navíc ten příběh bůhvíjak geniální nebo chytře vymyšlený taky úplně není, je jen průměrný. Lepší 2* ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Je to OK, ale díru do světa to neudělá. Animace průměr, příběh také. Člověk se klidně koukne, stráveného času nelituje, ale zároveň to prošumí a nezanechá to dlouhodobější dojem. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama