Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Scénárista James Wood dostává opět svou porci prostoru na BBC 2, a tentokrát ji využije ke sledování osudů vybraných průkopníků viktoriánské medicíny. Ve 40. letech 19. století - kdy ještě doktoři pacienty přiváděli na věčnost obdobně často jako k zotavení - dostaneme možnost nahlédnout do notně experimentálních dílen začínajícího psychiatra (Mathew Baynton), arogantního chirurga (Rory Kinnear) či požitkářského zubaře/anesteziologa (Tom Basden). (Thomick)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po čase jsem se zase podíval na seriál, se kterým jsem byl spokojen téměř na maximum. Jedinou vážnější připomínku jsem měl pouze k závěrečné epizodě, ani ta ale nemohla nějak výrazně ovlivnit mé konečné hodnocení. Britové prostě umí a Quacks si řadím k titulům jako jsou Yonderland nebo Černá zmije, baví mě anglický humor i schopnost tvůrců přidat do příběhu ideální množství dramatu, takže nenaruší celkovou atmosféru a naopak ji podpoří. Vůbec bych se nezlobil, pokud by došlo i na další řadu. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem nevěděla, co od seriálu čekat, takže mě docela překvapilo, že seriál není zas až tak úžasně vtipný, jak ho většina kritiků popisovala. Nakonec mě ale seriál přece jenom svým způsobem pobavit dokázal. Na druhou stranu se mi líbí, že ze seriálu neudělali čistě "stupidní" komedii, které se člověk sice zasměje, ale ve finále z toho dějově nic nemá. Některé vážnější scény dodaly seriálu tu pravou atmosféru. Přiznám se, že jsem si na seriál ze začátku musela trochu zvyknout, ale jakmile jsem se do toho dostala, začal mě docela bavit. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Některé linky zbytečně repetitivní (Bayntonovi pokusy na poli psychyatrie). Jinak ale hlavní čtveřice velmi dobrá. S Černou zmijí bych to opravdu nesrovnával. Spíš Burke and Hare a trochu i ten Bulgakov. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama