Reklama

Reklama

Den, kdy Henry potkal...

(seriál)
  • Irsko The Day Henry Met
Rodinný / Animovaný
Irsko, 2015, 5 min

Režie:

Gary Gill

Scénář:

Gary Gill

Hudba:

Gary Gill

Obsahy(1)

Celičký svět sleduje kroky Henryho, jenž se jako zvídavý klouček nemůže nabažit, až planetu v celé její kráse a rozmanitosti prozkoumá. (Česká televize)

Recenze (3)

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Trochu děsivý seriál. Když na to dítě bude koukat pravidelně, bude si povídat doma s nábytkem, s jídlem, s auty, bude si myslet, že může řídit auto klidně v pěti letech, vyskakovat z letadla, a že je všechno vlastně úplně zadarmo... ()

honajz2

všechny recenze uživatele

Až cronenbergovsky laděná sci-fi ze světa, kde se věci vzepřely proti lidem, vyhlásily jim válku a vyhladily je. Přežilo jen jedno mimino a jelikož si při pohledu na něj uvědomily, že neměly rozpoutat genocidu, vychovávají ho a učí všemu, co s nimi dělaly lidé. Oči tu má totiž naprosto všechno a obsahuje to nejeden bizarní prvek, jako třeba kusy dřeva (přičemž každé má vlastní pár očí), které pak Henry coby truhlář spojí dohromady a udělá z nich obří boudu, která má pár očí jen jeden. Několik živoucích bytostí se tak spojilo v jednu velkou. Jako sorry, ale Gary Gill je irský Cronenberg. Ale dost té ironie - je to hrozná kravina. ()

Reklama

Galerie (55)

Reklama

Reklama