Reklama

Reklama

Gun Shy - Hrdina náhodou

  • Česko Rockový zabiják (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh stárnoucí mega rockové hvězdy Turka Henryho (Antonio Banderas). Je ženatý se supermodelkou (Olga Kurylenko) a pekelně bohatý. Na dovolené v Chile je jeho žena záhadně unesena skupinou odpadlíků. Když se od místních úřadů nedočká patřičné pomoci, je Turk nucen zahájit misi na záchranu své choti. Doteď si dokázal tak akorát objednat u pokojové služby sendvič a najednou musí opustit svůj komfortní život celebrity, vydat se do smrtící džungle podsvětí Santiaga a čelit bezohledným banditům. (TV JOJ)

(více)

Recenze (28)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

neuvěřitelná ptákovina,která v absolutní většině nedáva smysl,nebo se snaží o ne moc dobře fungující humor.Tu a tam sice vykoukne gag ale Bláznivá střela,ale zachránit vše nedokáže.Banderasova postava je 90% času na pěst,stejně jako vlastně všechny další postavy v čele se agentem,který je úplný magor.Simon West dost klesnul...20% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

V životě bych si to nepustil, nebýt zde mé oblíbené Olgy. Je to naprostá ztráta času a Banderas je tady strašný šašek. Chybí zařazení do komedie, párkrát jsem se pousmál, jinak je to stupidní sračka vhodná do televize. Nevěřím tomu, že to režíroval solidní Simon West. (45. hodnocení) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Simona Westa mám uloženého jako slušného řemeslníka a to převážně díky perfektnímu Con Airu, který byl jedním z akčních vrcholů 90. let. Přestože už podobnou kvalitu nikdy nenatočil filmy jako Generálova dcera nebo pokračování Expendables, také ukázali, že když chce, řemeslo má v ruce. Bohužel Gun Shy je absolutní průser a to nejen pro Westa, ale pro všechny zúčastněné. Film, který se snaží tvářit jako nástupce Despserada (Banderas, pouzdro na kytaru) je vrcholem trapnosti každou minutu a po celou dobu jsem si říkal, proč se Banderas takhle ponižuje. To jsem ještě nevěděl, že je na režisérské stoličce právě West. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Banderas asi zatúžil stvoriť si svojho Austina Powersa, bohužiaľ precenil svoje sily. A nepomohla mu ani Kurylenková. A hoci netvrdím, že by som sa tak raz-dvakrát nepousmial, dívať sa na túto pomerne kŕčovitú a scenáristicky odfláknutú komédiu bolo vyložene útrpné. (20.4.2021) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Některé scénky rozesmějí a jiné jsou daleko za hranou trapnosti. Bohužel ty druhé převažují. Ale upřímně řečeno pořádně nevím, co si mám myslet. Všechny postavy jsou přepálené, herci přehrávají o stošest a někdy je to tak špatné, že to vypadá jako záměr. Jenže právě ta nerozpoznatelnost to sráží dolů. Banderas se možná během natáčení bavil, ale já zase tak moc ne. 35% ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Komédia od režiséra Con Air. Zvláštne spojenie, ktoré skončilo hrôzostrašne. Strašne dlho, mysliac roky rokúce, som nevidel tak debilnú komédiu. Paródia je fajn žáner. Scary Movie alebo napríklad Bláznivá střela. Toto je však paródia, ktorá paroduje parodovanie. Topí sa v trapnosti, lapá po blbosti a nakoniec klesá ku kreténstvu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Místy je snímek hodně velká blbost, která nebaví, ale místy je to i celkem fajn ptákovina, která vás dokáže rozesmát. Antonio Banderas si tady užíval spíš natáčení, pokud vůbec, ale divák už takový zážitek mít nemusí. Přece jen to má ale celkem dobrý drive a za mě to bylo snesitelné až do samotného konce. Vtipů - lepších - mělo být víc. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film, kde sa Kurylenko nevyzlečie, nestojí za moju pozornosť. Prečo to však zobral Banderas, mi je záhadou. Najslabší West akého som videl. 1 z 5 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Šílená akční komedie, ve které si Banderas na stará kolena zahrál vysloužilou rockovou hvězdu a očividně si to dost užíval. Pozadu nezůstal ani MD Wall, právě jeho postava tuhle komedii staví na úplně jiný level. Btw, parádní pomrknutí Westa při vysvětlování plánu v hospodě. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když chcete zaplatit výkupné a v penězích se topíte, ale americká vláda reprezentovaná jakýmsi magorem vás přece prostě nenechá vyjednávat s "teroristy" i za cenu toho, že se její reprezentant sám stane zločincem. Tuctová, ač sympatická komedie, kterou můžete s klidem přeskočit. Opravdu jsou nejlepší až ty scénky při závěrečných titulcích. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jediné, čo sa na tomto filme dá pozrieť, je to ako A. Banderas paroduje určitú skupinu rockových/metalových frontmanov. Nič viac a nič menej. P.S.: O. Kurylenkou is still a beauty. Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tady vlastně vůbec nevím, co si o tom myslet. Buďto to bylo naprosto pitomý a režijně nezvládnutý dobrý nápad, kde vlastně veškerý humor nefungoval a vyšuměl do prázdna nebo to bylo naopak super a něco takového tu chybělo. Postava Banderase mi tu hrozně připomínala Jacka Sparrowa, ale opět nedokážu říct, zda pozitivně či negativně. 3* ()

TheSompeque 

všechny recenze uživatele

Tak velký sranec jsem dlouho neviděl. Vyrovnat se tomu může snad jen Jumanji 2. Banderas měl zůstat u Zorra. Tenhle wanna be Sparrow byl průšvih. ()

Darckol 

všechny recenze uživatele

No, prečo jedna hviezda, keď to nemalo šmrnc, napätie, akciu a (ne)fungovalo to na báze trápnosti? Lebo príležitostne nejaký ten vtip zafungoval. 1,5/10 ale veľa do ,,odpadu" nechýbalo :P ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Doteď se svým způsobem nemohu vzpamatovat, co jsem to vlastně sakra viděl. Banderas jako karikatura sebe sama, naprosto stupidní a diletantský film. Nějaká směsice komedie, akčního filmu a parodie. Já se jen ptám proč? 0/10. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Banderas si to asi užívá, mě to spíše prudilo. Snažil jsem se to ve zdraví přežít, nakonec přežil, je to vylízaně komediální slátanina, s únosovou zápletkou, a totálně zmagořelým rockerem v.v. (ve výslužbě, pro ty tupější).. jediný co mě na magorovi v h.r. (v hlavní roli, pro ty tupější) sympatizovalo, byla skutečnost, že jeho nějvětší a nejzásadnější smysl života je pivo. j.p.m. (jako pro mě, pro t.t. ) ! :-) ()

Reklama

Reklama