Reklama

Reklama

Mistr iluze

(seriál)
Trailer
USA, 2018, 9 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Chris Fedak

Hrají:

Jack Cutmore-Scott, Amaury Nolasco, Ilfenesh Hadera, Vinnie Jones, Justin Chon, Lenora Crichlow, Elliot Villar, Laila Robins, Stephanie Corneliussen (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Cameron Black působí jako velmi úspěšný kouzelník. Když je však zatčen pro vraždu, vyjde najevo, že má ve skutečnosti dvojče, s pomocí kterého kouzelnické triky provozuje. Za vraždu je nakonec zatčen a uvězněn bratr Jonathan a Cameronovi nezbývá než nabídnout své služby FBI, pokud chce bratra dostat z vězení ven. (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který ale není bohužel dotažený. Seriál působí nevyváženě (od působivých momentů až po ty klišoidní). To samé se dá říct o obsazení. Hlavní hrdina je takovou lacinější variací na Mentalistu, zatímco záporačka je vyloženě protivná. Diváka se daří držet v nevědomosti celkem dlouho (možná až moc). Je škoda, že byl seriál zaříznut hned po první řadě, finále bylo zajímavým příslibem do budoucna. 65% ()

numan 

všechny recenze uživatele

Přehrávající Jack Cutmore-Scott s charismatem lahve od okurek jako hrdina a dokonce v hlavní dvojroli? Ale notak. To přece nemohl nikdo myslet vážně. Zbytek castingu (až na Vinnieho Jonese) je na úrovni bakelitového loutkového divadla pro nejmenší z výprodeje. Práce amerických seriálových rutinérů sice vytváří kolem děje jakýstakýs mysteriozní opar, ale všechno je to jen taková Potěmkinova vesnice, kulisový blábol s děravým nelogickým dějem, ze kterého trčí křečovité konstrukce. Tenhle seriál byl na zrušení už od první klapky. ()

Reklama

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál. Problém má totiž nejen s dějem (i když to je to jediný, co mě bavilo, triky apod.), který občas nemá úplně povedený uvěřitelný zpracování, ale hlavně s hereckými výkony, které jsou hrozný. Speciálně výkon Scotta jako Blacka, tomu jsem kromě triků opravdu nic nevěřil. Škoda, potenciál to mělo. ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som si seriál veľmi obľúbil a moc ma mrzí, že nedostal pokračovanie. Bolo to svižné, nenáročné, rýchle a sem tam vtipné. Žiadni áčkoví herci, ale všetko to boli veľkí sympaťáci. Seriál dopĺňali i nečakané zvraty, chcem vyzdvihnúť i finále, ktoré ma prekvapilo. Bohužiaľ, je to otvorený koniec. Skvelý námet vám nedovolí prestať sledovať! ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Po dosledování první řady mám ze seriálu rozporuplné pocity. Je to dobré, ale asi jsem čekal něco jiného. Sem tam se divák něco z iluze dozví, ale celkový dojem žádná sláva. Záhadná žena mě je velmi nesympatická, další postavy taky nezaujali včetně hlavního hrdiny. Překvapivý závěr navnadil na další řadu, tak asi dám tomu ještě šanci. ()

Galerie (259)

Zajímavosti (1)

  • 11. května 2018 ABC rozhodlo ukončit sérii pouze 13 epizodami. (CHUCK3CZ)

Reklama

Reklama