Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Název filmu je současně jménem nápravného ústavu, do kterého byl umístěn hlavní hrdina Kishen (Farhan Akhtar). Ten byl nespravedlivě obviněn z vraždy a čeká tady na rozsudek smrti. Do věznice přichází pracovnice nevládní organizace s nápadem vytvořit hudební skupinu z vězňů. Kishen se nechá k této akci přemluvit společně s dalšími čtyřmi lidmi, ale vidí v ní hlavně možnost, jak se dostat na svobodu. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když tenhle snímek doslova vyzývá k tomu, aby se v něm zpívalo, protože neprávem uvězněný muž chce ve vězení vytvořit kapelu, přece jen to není až tak klasicky indické, rozjásané, ale celý film je místo toho spíše v temnějším provedení, aby tak bylo zdůrazněno, že zde nejsou jen veselé emoce. A nejsou, těch emocí je dost, jenže je to přece jen moc zdlouhavé. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Je to film o, za vraždu nespravodlivo odsúdenom mužovi na doživotie alebo aj trest smrti, ktorého životom je hudba a najväčším snom založenie vlastnej kapely. A tak vlastne až vo väzení sa mu tento sen splní a založí kapelu, ktorá však má hlavne vedľajší účel a to počas veľkej súťaže kapiel využiť zmätok vo väznici a utiecť. Starostlivo si vyberie členov kapely, aby každý nejakými svojimi schopnosťami priložil ruku k uskutočneniu plánu úteku. Film je pomerne pochmúrny a hlavne smutný, je plný piesní, ale klasicky zasadených ako samostatné čísla s tancom ale skôr vkombinované deja ako jeho doplnenie a vyjasnenie. Žiaľ milostný príbeh v tomto príbehu vynechali, aj keď spočiatku sa zdalo, že aj na to dôjde, ale nie. Ale nič to nemení na to, že film je hlavne smutný, ukazuje osudy viacerých väzňov, ktorí sedia na doživotie za činy ktoré spáchali, vďaka priepustke, ktorú dostali sa mohli stretnúť so svojimi rodinami a láskami, všetci štyria žiaľ zistili, že za roky vo väzení sa veľa zmenilo a rodiny a lásky o nich nestoja... a toto zistenie ovplyvní celý príbeh. ()

mopen 

všechny recenze uživatele

Film inspirovaný skutečnými událostmi. Hlavní hrdina Kishan (Farhan Akhtar) má sen založit vlastní kapelu, ale náhle je obviněn z vraždy a odsouzen na doživotí. Aby dosáhl svého cíle, vymyslí geniální plán. Ve vyhlášené věznici Lucknow Central se má konat soutěž kapel. A protože zde kapela chybí, rozhodne se Kishan svou kapelu založit právě tady. Navíc má i plán jak z vězení utéct. Klasické indické drama s poutavým dějem, doplněné krásnými písněmi. ()

Reklama

Reklama