Reklama

Reklama

Hladká kůže

(festivalový název)
  • Kanada A Skin So Soft (více)
Trailer 1
Kanada / Švýcarsko / Francie, 2017, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nemilosrdně observační film sleduje moderní gladiátory (zápasníky, kulturisty i cvičitele), kteří drží extrémní diety, dřou v posilovnách a nastavují si přísné denní režimy. Každá z vrcholových osobností má jinou metu, obsesi ale sdílejí všichni stejnou: překonat limity vlastního těla. (MFF Karlovy Vary)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (7)

Biopler 

všechny recenze uživatele

Chlapi došli ukázať svaly, niektorí riadni sypači, a to bolo tak všetko. Ich civilný život je nezaujímavý. Zaujímavosťou je, že sa v snímke na konci všetci stretli. Čudný dokument, navyše s minimom slov. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

V tomto filmovém dokumentu je představena šestice mužů, kteří se za pomocí činek rozhodli radikálně transformovat svoji postavu. Určitě by se to dalo natočit zajímavěji, protože tomu prostě něco chybí a divák si po zhlédnutí skoro vůbec nic neodnese. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dokument ukazuje šest svalovců od kulturistů přes zápasníka až po strongmana. Většinou v detailních záběrech pěkně z blízka. Vidíme tu posilovny, diety, masáže, focení, soutěže a další běžné události jejich životů. Zní tu francouzština i angličtina, jeden z aktérů je muslim a další Asiat – myslím, že by z Côtého měli radost i v Hollywoodu. Chvílemi to celé vypadá záměrně směšně, přesto se autor protagonistům nevysmívá (70%). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

90 minút trvajúca akási esej o niekoľkých kulturistoch v Kanade. Raňajkujú, posilujú, nechávajú sa fotiť, súťažia, rozprávajú sa s manželkami či priateľkami a niektorí sa hrajú s deckami. Áno, príliš sa toho o nich nedozvieme, pretože na kameru nerozprávajú a režisér sa ich nič nepýta. Necháva prehovárať obraz. Film má vďaka týmto opakujúcim sa činnostiam a viacerým postavám rytmus, určitej monotónnosti sa ale Cote nevyhol. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama