Reklama

Reklama

Hladká kůže

(festivalový název)
  • Kanada A Skin So Soft (více)
Trailer 2
Kanada / Švýcarsko / Francie, 2017, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nemilosrdně observační film sleduje moderní gladiátory (zápasníky, kulturisty i cvičitele), kteří drží extrémní diety, dřou v posilovnách a nastavují si přísné denní režimy. Každá z vrcholových osobností má jinou metu, obsesi ale sdílejí všichni stejnou: překonat limity vlastního těla. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (7)

Rominator 

všechny recenze uživatele

V tomto filmovém dokumentu je představena šestice mužů, kteří se za pomocí činek rozhodli radikálně transformovat svoji postavu. Určitě by se to dalo natočit zajímavěji, protože tomu prostě něco chybí a divák si po zhlédnutí skoro vůbec nic neodnese. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

90 minút trvajúca akási esej o niekoľkých kulturistoch v Kanade. Raňajkujú, posilujú, nechávajú sa fotiť, súťažia, rozprávajú sa s manželkami či priateľkami a niektorí sa hrajú s deckami. Áno, príliš sa toho o nich nedozvieme, pretože na kameru nerozprávajú a režisér sa ich nič nepýta. Necháva prehovárať obraz. Film má vďaka týmto opakujúcim sa činnostiam a viacerým postavám rytmus, určitej monotónnosti sa ale Cote nevyhol. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dokument ukazuje šest svalovců od kulturistů přes zápasníka až po strongmana. Většinou v detailních záběrech pěkně z blízka. Vidíme tu posilovny, diety, masáže, focení, soutěže a další běžné události jejich životů. Zní tu francouzština i angličtina, jeden z aktérů je muslim a další Asiat – myslím, že by z Côtého měli radost i v Hollywoodu. Chvílemi to celé vypadá záměrně směšně, přesto se autor protagonistům nevysmívá (70%). ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Chlapi došli ukázať svaly, niektorí riadni sypači, a to bolo tak všetko. Ich civilný život je nezaujímavý. Zaujímavosťou je, že sa v snímke na konci všetci stretli. Čudný dokument, navyše s minimom slov. ()

Yuri69 

všechny recenze uživatele

Obrovsky promarněná šance. Stoprocentní observační forma naprosto znemožnila "vytěžit" protagonisty. Jen cílenými otázkami objasnit např. jednotlivé procedůry, skladbu dne, stravu, historii jednotlivých postav, atd. Škoda. ()

Reklama

Reklama