Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

lake-lake odpad!

všechny recenze uživatele

Tedy nepovažuju se za puritánku. Ale slyšet od lékařky při vyšetřování rodičky-kolegyně hlášku i směrem k přihlížejícímu budoucímu otci "no, je vidět, že jste p*cali" mě naplňuje takovým hnusem, že jsem ráda, že tyhle věci absolvovat nemusím. Ani v porodnici, ani v televizi. Naprosté dno české "zábavy". ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Natoceny je to moc hezky. Hodne jsem se na prvni dil tesila a nezklamal me. I jsem mela slzy v ocich. Co me ale zklamalo je pristup FN Plzen. Vsude se tento porad prezentuje jako nahlednuti na porodnici, kde se rodi prirozene, ze je tedy nepochopitelne, aby maminky chteli rodit doma. Nezlobte se na me, ale prirozeny porod je uplne o necem jinem. Ten v tomto poradu nehledejte. To leda ze by v budoucnu tocili v porodnici Pribram a dalsich vstricnych! ;) ()

Reklama

Emma214 odpad!

všechny recenze uživatele

Budou tam i případy, kdy na rodičku sestry řvou, protože pořádně netlačí a dítě nemohou dostat ven a když tak již přidušené, a tím pádem s eventuálními zdravotními následky? Kamery u porodu, kdy záleží na každé minutě a jde doslova o život budoucí matky i dítěte? Neuvěřitelné. Každá matka, která rodila, ví, že je to velmi silný zážitek ale NESDĚLITELNÝ. Co bude příště, kamery u umírajících? Budeme plakat při posledním výdechu např. mladého chlapce co havaroval na motorce, nebo umírání onkologického pacienta? Budeme sledovat on line hroutící se matku, když rakev spouští do hrobu a v ní je její syn? Jak vidno v zajmu sledovanosti televize nezná hranice. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale jinak otřesné neempatické reakce okolí, že byla hodně slyšet. A ten namachrovanej dokturek Denis. Bych jim do těla pustila ty bolesti, co žena musí zažívat u porodu. Pak by kecy nebo otřesné chování neměly. Jinak musím moc pochválit úžasného tatínka, jak se mu narodil Dominik. Myslím, že se jmenoval Josef. Na porodním sále se ukáže, jak manželství a vztahy fungují. Zatím nejfunkčnější pár a nejhezčí vztah Lukáš a Jana. Takhle má vypadat podpora od chlapa, který je životní oporou! Další funkční manželství Kateřina a Karel, jak se jim narodila pátá holčička. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)
  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)

Reklama

Reklama