Reklama

Reklama

Malé lásky

(pořad)
  • Slovensko Malé lásky
Dokumentární / Reality-TV
Česko, 2017, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizní sérii Malé lásky mohou diváci zblízka pohlédnout na intimní okamžiky padesáti nastávajících matek, jejich strach, bolest i radost. Poznají jedinečné příběhy porodních asistentek i lékařů, pro něž je rození každodenním posláním. Prožijí zlomové okamžiky, jež zůstávají pouze v rodinných albech, a nahlédnou za dveře, za nimiž přichází dítě na svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (81)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Asi je to záměr naší komerční oblíbené tv, že za sebou servíruje dva pořady, kde hlavní role zastanou většinou sociálně slabší, až asociální občané. Na normální lidi by se totiž nikdo nekoukal, takže musí být mix analfabetních a nějakým způsobem degenerovaných jedinců, kteří tu soupeří o přízeň senzacechtivých televizních diváků a pro honorář si nechají sáhnout až hluboko do svého soukromí...........cirkus, akorát s lidmi místo zvířat......... ()

Cuffini 

všechny recenze uživatele

Nestačím se divit, kam dnešní svět je schopný zajít. Reality show o porodech. Chudáci děti. Do jakého světa se to narodily. Co přijde příště? Pohřby? Nejdřív jsem si říkala, že se dozvím alespoň něco nového, nějaké rady, tipy, ale ono ani to. Je to další slátanina o soukromí a životě druhých. Jediné, co je pozitivní, tak prostředí plzeňské nemocnice, které na mě působí na úrovni. Proti které se píše petice pro porušování práv žen při porodu, který máme očividně sto let za opicema, s porovnáním s vyspělými zeměmi. Po příbězích od akt. rodiček v mém okolí na mě nemocnice působí ještě hůř, než z mých zkušeností, takže tento dokument o praskajících vejdžajnách a většinu pochybných párů a příběhů, beru skrz chování personálu jako další scifi v televizi, která nás krmí sračkama. Pardón, dáma promluvila. Kéž bych měla vždycky tak ochotné doktory, jako nám ukazuje tenhle pořad. Nejvíc smutné na tom všem je, že v dnešní době lidé neví, jak vznikají děti. Neví, jaké prostředky se používají proti otěhotnění. Neví, že když budou dělat bongo bongo huga čaga, že se jim za devět měsíců změní kompletně život. Nejsou zajištění, připravení, partnera sotva znají, duchovně a mentálně jsou sami na úrovni dítěte. Pak se divme, co se děje kolem nás. A účinkující opravdu obdivuji. Aby mě natáčel štáb při porodu celou rozcapenou, se všema hekama, potama. No ty kráso, to nemůže udělat nikdo normální.. A lidi by na to koukali a bavili se o tom v práci a soudili mě a házeli po mě kameny, vedli by řeči, tak jako to většina Čechů umí. Česká republika top ve sledovanosti seriálů typu nemocnice, kriminálky a reality show - gratuluji, to jsme to dotáhli. Naši předci by na nás byli jistě hrdí.. ()

Reklama

Khalia

všechny recenze uživatele

Odpad dávám porodnickým praktikám jdoucím úplně mimo doporučení WHO a často i mimo zákon. Odpad dávám tomu, že se takové praktiky poté jeví jako "normální". Odpad dávám tomu, že se z nejintimnější chvíle v životě stává reality show. Jedna hvězdička za to, že jsou na TV Nova i daleko horší výplody. Nelíbí se mi, že je to na pokračování, bohatě by stačil jeden díl jako "dojemná" ukázka toho, jak to u nás (bohužel) chodí. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, ale jinak otřesné neempatické reakce okolí, že byla hodně slyšet. A ten namachrovanej dokturek Denis. Bych jim do těla pustila ty bolesti, co žena musí zažívat u porodu. Pak by kecy nebo otřesné chování neměly. Jinak musím moc pochválit úžasného tatínka, jak se mu narodil Dominik. Myslím, že se jmenoval Josef. Na porodním sále se ukáže, jak manželství a vztahy fungují. Zatím nejfunkčnější pár a nejhezčí vztah Lukáš a Jana. Takhle má vypadat podpora od chlapa, který je životní oporou! Další funkční manželství Kateřina a Karel, jak se jim narodila pátá holčička. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Někteří lidi jsou za prachy schopni udělat cokoliv, dokonce se nechat i natočit při porodu. Do něčeho podobného bych v životě nešel – jsou přece jenom chvíle, které by měli zůstat „soukromé“ a ne se s tím ještě producírovat v televizi – taky mi přijde, že většina těch párů byla tak nějak „mimo“ slabých duchem a ještě aby to bylo „akčnější“ nám na sebe napráskají kdeco…Není to však vyloženě kýč, jako spousta jiných televizních rádoby pořadů, kterými nás zaplavují naše televizní stanice… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Nejdelší porod zaznamenaný v pořadu trval 24 hodin, nejkratší 45 minut. (M.B)
  • Natáčení probíhalo nepřetržitě dva měsíce. Natáčelo se ve Fakultní nemocnici v Plzni na 35 kamer rozmístěných po celé nemocnici a celkem bylo pořízeno 2250 hodin materiálu. (M.B)

Reklama

Reklama