Reklama

Reklama

Chinaski: Venku je na nule

(hudební videoklip)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Chinaski k oblíbenému songu vydali také videoklip, ve kterém se objevil populární herec a komik Petr Čtvrtníček. Ten v klipu rozpoutá dortovou bitvu a později střílí po hudebnících puškou na paintball. (zdeny99)

Recenze (5)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Chytlavá, melodická píseň s parádním videoklipem, ve kterém hraje prim Petr Čtvrtníček. Ta jeho držka se dokonale hodí do téhle role, znuděného, namyšleného hudebního bosse, který si vybírá kapelu pro svoji spolupráci. Házení hroznů, dortů a poté střílení z paintballové pistole po Malátném a spol. je už jen třešinkou na dortu. [95. hodnocení, 4. komentář, 69%] ()

Zajímavosti (3)

  • Natáčení videoklipu zabralo 12 hodin. (SONY_)
  • „Vybíralo se ze tří scénářů, které byly temné a vážné, stejně jako na nás působil song. Pak ale kapela přišla s tím, že by námět mohl být veselý a nakonec Michal Malátný navrhl, že by ho bavilo, kdyby po nich bohatej chlápek střílel paintballem. Tak jsme sedli, vypracovali nový scénář a zjistili, že to té písničce sluší,“ řekl režisér klipu Martin Linhart. (SONY_)
  • „Milionářovu rezidenci jsme umístili v bývalé Baťově pracovně, kterou naše scénografka luxusně vyšperkovala. Bohužel z její práce nakonec moc nezbylo, my jsme ten luxus celý rozbili,“ uvedl režisér Martin Linhart. (SONY_)

Reklama

Reklama