Reklama

Reklama

Sorangeui ondo

(seriál)
  • Jižní Korea 사랑의 온도 (více)

Epizody(40)

Obsahy(1)

Díky shodě náhod se rozpadne začínající vztah ambiciózní scénáristky a zapáleného kuchaře. O pět let později dostanou druhou šanci. (Netflix)

Recenze (1)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Velmi vyklidněný a na korejské poměry téměř dospělý seriál kombinující romanci (komedii v tom nehledejte), slice of life. Scénáristka Lee Hyun-Soo, která se marně snaží prorazit, potká talentovaného kuchaře - On Jung-Sun, který je sice mladší, ale skvěle se k ní hodí, jejich vztah ovlivňují přátelé i rodina. Vynikající herecké obsazení, ale nemá to prostě takový ten švih a korejský drive, je to hodně střízlivé, někdy možná až moc nepatřičná patetická symfonická hudba, jindy prostě vedlejší příběhové linie zajímavější, než hlavní dvojka. Žádné velké zklamání, ani jásání, nad průměrem to drží herci a dobře rozjetá první polovina série, určitě z toho šlo dostat více, zejména Kim Jae-wook a Seo Hyeon-jin by si nějakou pecku zasloužili. ()

Zajímavosti (1)

  • V ústředních rolích se objevuje sympatická dvojice jihokorejských herců, jímž to během celé televizní série prostě a jednoduše funguje. Ono to ale mohlo být úplně jinak. To jen kdyby nabídku seriálových tvůrců neodmítla jiná herecká dvojice, Bo-geum Park a půvabná Hye-kyo Song. (Conspi)

Reklama

Reklama