Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (4)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stejné postupy,nový a na oko zajímavější a promakanější "zločin",ovšem i přesto méně zábavné než první řada.Předchozí série nebyla zdaleka bez chyb,ale jakkoliv tahle vypadá víc profi a hodně se snaží,nemá tu životnost a autenticitu mladšího sourozence.U několika dílů sem se krutě nudil...60% ()

fraktal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl mne dostal - pokud bych to měl brát coby zábavu a pokus o vtip či umění, pak hodnocení by bylo nevalné, ale díky rozuzlení i celému apelu si mne projekt získal a já zlepšuji hodnocení na 95%. První série mi přišla "autentičtější" - i zejména kvůli jejich angažovanosti v celé záležitosti - a z toho vyplývajícího množství "překlepů" (pragmatické znázornění naší "lidskosti" - tedy jakmile získáme páku (na kohokoliv), začneme s ní rumplovat čistě bychom viděli, "co to udělá"). Podstatná část "zločinů" zde popisovaných nachází příčiny právě i jejich pokusech o házení bahna všude okolo. Nechutných věcí, kterých se "filmaři" dopouštěli zde bylo podstatně méně - a tak to celé bylo také podstatně koukatelnější. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málem jsem druhou řadu nedokoukal. Což by byla chyba. Nezačíná totiž zrovna lákavě. Zaprvé jsem byl nesvůj z fekálního tématu, které je prostě nechutné a nebyl jsem si jistý, jestli tohle má být představa něčího vtipu. Taky je velkým nedostatkem druhé řady, že hlavní "tvůrci" dokumentu, dvojice kluků, už neřeší případ vandala ve své škole, kde mají taky různé vztahy podezřelými a dalšími, ale jsou na nějaké úplně jiné, jim vzdálené církevní soukromé škole. Tam jsou za cizince a stávají se jakýmisi vyšetřovateli. Naštěstí po nějaké chvíli se příběh víc rozvíjí a s ním přichází i objev, že tam přeci jenom jsou zajímavé postavy a dojde i na dobré vtípky. Vtipů je ale ještě méně než v první řadě a soustředí se na to, co se už tak povedlo v jedničce. Opět tu ukazují zajímavé vztahy mezi mladými lidmi a jejich problémy, s tím že nyní je příběh temnější, protože téma je vážnější - máme tu především sociální média a kyberšikanu. Nakonec se ukazuje, že scénář je pořád kvalitní a dostaneme tu až překvapivě propracovanou detektivkou, takže gradace je tu perfektní a na rozdíl od první řady je finále skvělé. (8/10) ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama