Reklama

Reklama

Americký vandal

(seriál)
  • USA American Vandal
Trailer
USA, (2017–2018), 8 h 53 min (Minutáž: 27–42 min)

Režie:

Tony Yacenda

Kamera:

Adam Bricker

Hrají:

Tyler Alvarez, Gabriela Fresquez, Griffin Gluck, Camille Hyde, Calum Worthy, Jimmy Tatro, Genevieve Hannelius, Dendrie Taylor, Larry Joe Campbell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Těsně po úspěchu jejich prvního dokumentu hledají Peter a Sam nový případ a vyberou si znepokojivou záhadu z Washingtonské střední školy. (Netflix)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Americký vandal (2017) 

zábavný a kupodivu i celkem napínavý mockument o jednom středoškolském "zločinu".Trošku zavádějící je ta komedie v popisu,protože komedie to není zcela určitě.Největší zábavnost tu tkví v tom jak si tvůrci hrají s různými klišé a postupy,které provází jiné "detektivní" seriály.Velkým plusem je i civilnost a uvěřitelnost toho,že může jít o realitu...70% ()

Série 2 (2018) (S02) 

stejné postupy,nový a na oko zajímavější a promakanější "zločin",ovšem i přesto méně zábavné než první řada.Předchozí série nebyla zdaleka bez chyb,ale jakkoliv tahle vypadá víc profi a hodně se snaží,nemá tu životnost a autenticitu mladšího sourozence.U několika dílů sem se krutě nudil...60% ()

Související novinky

Nicolas Cage si zahraje Tiger Kinga

Nicolas Cage si zahraje Tiger Kinga

06.05.2020

O nové dokumentární sérii Tiger King od Netflixu už jste asi slyšeli, možná ji dokonce i viděli. V případě toho druhého už tudíž víte, že má tenhle námět velký narativní potenciál. Uvědomují si to i… (více)

Reklama

Reklama