Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (3)

silentname 

všechny recenze uživatele

Nakoniec sa do toho dostalo pár dobrých myšlienok a aj nejaký ten charakter, no realita je taká, že "Step Sisters" spadá do kategórie klišé príbehu s postavami, kde veľmi dlho trvá, aby sme si k nim vybudovali aj nejaký vzťah. Nemyslím si, že je to úplne zlé. Tanečné choreografie sú veľmi dobré, sem-tam sa do filmu dostane dobrá a vtipná scénka a keď sa o postavách niečo dozvieme, tak sa konečne niekam aj posúvame a film dostáva trošku svoju vlastnú tvár. A tie tanečné čísla sú skutočne dobré. Pozerá sa na ne skvele. Ako celok však musíme prejsť cez veľké množstvo klišé, ktoré sme videli miliónkrát, sú otrepané, staré a navyše nemám ani pocit, že by vtedy nejako výrazne fungovali. A tam je najväčší problém filmu. Neprináša nič nové. Aspoň do absolútneho záveru, kde máme jeden celkom dobrý twist. A myslím si, že minimálne ten stojí za to, aby si človek film pozrel aspoň raz. Vyzerá to, že to nakoniec skončí absolútne všedne, no nakoniec sa udeje ešte niečo, čo celú scénku zmení k oveľa lepšiemu. A dáva tomu potom aj práve ten charakter, ktorý tento film celý čas potreboval. A človek ostane aspoň s dobrým pocitom na záver. Ale dokážem vďaka tomu odpustiť veľmi klasický scenár s veľmi klasickými riešeniami, ktoré som videl už stokrát? Bohužiaľ nie. Hodnotenie: C ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad citátu Morrise Udalla: "Všechno již bylo řečeno, ale ještě to neměli možnost říct všichni." Po stopáté tu máme příběh kterak underdog ragtag bunch of misfits v řádně specifické kariéře/koníčku (např. vybíjená, muzikál, kolečkové brusle, zde tanec) musí porazit vytrénované týmy, jinak jejich "klub" zavřou. A kde jinde porazit než na šampionátu, který je schopný vyprodat stadion. Po stopáté je tu také romantická zápletka. A i po stopáté jsem byl dojat. I přes tuctovou a předvídatelnou zápletku film na svých bedrech nesou sympatické herečky i herci (nejvíce pobavil Matt McGorry, který tady hraje prakticky sám sebe) a zejména příjemně racionální pohled na některé otázky rasismu, se kterým nelze než souhlasit. Sidenote: SBB byli objektivně lepší z prostého (filmařského) důvodu - měli méně střihů při svém vystoupení. ()

Gienah 

všechny recenze uživatele

Keď pozriem na svoje hodnotenia z poslednej doby, musím si priznať, že 3 * tento film dostal z jediného dôvodu - nečakala som od neho nič viac ako nejakú choreografiu a pár "step to the beat". ()

Reklama

Reklama