Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kapitán Adam Dalton vedie špeciálnu jednotku rýchleho nasadenia, ktorá eliminuje hrozby pre národnú bezpečnosť Spojených štátov a pomáha chrániť amerických občanov na celom svete. Keď v Damašku unesú americkú doktorku Kimberley Wellsovú, spolu s nováčikom v tíme Amirom vyrážajú na misiu do Sýrie, aby jej zachránili život. Vedeniu obrannej spravodajskej agentúre DIA sa podarí zistiť, že za únosom lekárky stojí sýrska teroristická organizácia al-Nusrah. (TV JOJ)

(více)

Recenze (2)

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Patřím k typu lidí, kteří mají raději seriály, kdy jednotlivé díly na sebe navazují. A The Brave nejspíš takový nebude, minimálně pilotní díl na to nevypadal. Každopádně jsem si 1. epizodu užil, mám rád válečné prostředí Blízkého východu, doktory bez hranic, a kdybych měl rád nenavazující seriály, tak je to moje srdcovka. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic prevratne, ale dobre sa sledujuce a budem aj dalej. Ja epizodne serialy rada mam, takze mi plne vyhovuje, ze kazdy diel su v inej zemi a v inych problemoch. Kvalitou by som z nedavnej dobry prirovnala asi k serialovemu Taken. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama