Reklama

Reklama

Reverie

(seriál)
Trailer
USA, 2018, 7 h 10 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Sarah Shahi, Dennis Haysbert, Kathryn Morris, Sendhil Ramamurthy, Jessica Lu, Christopher Rosamond, Stacey Hinnen, Jon Fletcher, Alison Araya, Hannah Levien (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Mara Kintová (Sarah Shahi) je bývalá vyjednávačka s rukojemníkmi a odborníčka na ľudské správanie, ktorá sa po nepredstaviteľnej osobnej tragédii dá na profesorskú dráhu. Keď ju ale jej bývalý šéf Charlie Ventana (Dennis Haysbert) prinúti zachraňovať jedincov stratených vo vysoko pokročilej virtuálnej realite, dôjde k zisteniu, že skrz záchranu druhých by mohla zachrániť aj seba. (dixx)

(více)

Recenze (4)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzeralo to zaujímavo, ale odradilo to neskutočne rýchlo. Škoda potenciálu. Dennis Haysbert si už evidentne nezahrá v žiadnom seriáli, ktorý by nebol zrušený už po prvej sezóne ako naposledy Incorporated.(25.6.2018) ()

Xeno.morpH odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár dílech se mimo jiné ukázalo, že vedle nejapného sci-fi jde také o politickokorektní multikulturní sračku v duchu současného z Trumpa vyhysterčeného Hollywoodu, neboli roli dobráků hrají téměř vždy zásadně barevní (v hlavním týmu není ani jeden běloch) a běloši jsou téměř vždy jen v roli padouchů :D A pochopitelně, běloši zloduši mučí hodné muslimy a imigranty :D ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Začal jsem sledovat kvůli zajímavému námětu a samozřejmě kvůli Sarah, ale jsou prostě projekty, které nezachrání ani krásná hlavní hrdinka. Seriál začal ještě docela slušným pilotem, který sliboval solidní scifi odpočinkové béčko, možná céčko. Poměrně rychle to ale sklouzlo na nekonečná klišé, nekonečnou nudu a často na neskutečně pitomé zápletky. Sarah povětšinou někoho tahá z virtuální reality, ten někdo tam chce zůstat, většinou i poté, co obdržel informaci, že jeho tělo umírá, a že bez něj bude mít smůlu i tady. A tak se to motá a motá a pak Mara řekne nějakou oduševnělou větu, že se dotyčný studem málem propadne a ihned vyřkne to zpropadené "exitus" a z té virtuální reality vypadne. Samotná podstata té reality je neuvěřitelná pitomost, to jak se postaví dokonalý model jen ze sociálních sítí nebo jak za hodinku tým slepí novou realitu atd. Tou podstatou mi to připomnělo jeden díl black mirror, kde ale vtipně při sexuální scéně uznali, že zrovna o tomhle na sociálních sítích hrdiny nebylo ani slovo, tak že to holt nahradili defaultem z pornofilmu. To mělo alespoň vtip. Reverie se ale tváří strašně vážně a jen tím tu strašnou pitomost umocňuje. Čili 20 za Sarah, 10 za nápad a 10, no že mě občas rozesmáli, ikdyž to zrovna asi scénárista v tom místě humorně nemyslel. :-) ()

Reklama

Reklama