Reklama

Reklama

Klíšťák

(seriál)
  • USA The Tick
Trailer 1
USA, (2016–2019), 9 h 30 min (Minutáž: 22–30 min)

Tvůrci:

Ben Edlund

Hudba:

Chris Bacon

Hrají:

Peter Serafinowicz, Griffin Newman, Valorie Curry, Yara Martinez, Kyle Catlett, Andrew Dolan, Christian Navarro, Whoopi Goldberg, Joanna Adler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Ve světě, kde jsou superhrdinové a padouši skuteční po celá desetiletí, se Arthur (Griffin Newman), nenáročný účetní bez superschopností, zaplete do bitvy mezi dobrem a zlem. Když si uvědomí, že jeho město vlastní globální superpadouch, který byl dlouho považován za mrtvého, snaží se odhalit spiknutí. (FunDinDung)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Právě dokoukaná celá první série. Jsem velkým fanouškem animované série Klíšťáka, takže jsem dlouho očekával tento seriál. Po shlédnutí pilotu jsem byl nadšený a plný očekávání, co přinese celá série. Bohužel s dalšími díly přišlo trochu zklamání, když nedokázaly navázat na dobrý pilot. Druhá půlka série už však nabídla tu zábavu, kterou jsem očekával po pilotu. Seriál byl sice více o Arthurovi, který byl tou hlavní postavu a Klíšťák zde byl trochu v pozadí a ne tak výrazný, jak ho třeba známe z animované série, ale vůbec to tomu neuškodilo. Líbilo se mi, že The Tick byl pojat více akčně s tím, že si stále ponechal komediální prvky. Plus dávám zároveň taky za skvělého záporáka, Teror zkrátka neměl chybu. Trochu mi tam ale chybělo více postav z původní animované série (např. Die Fledermaus), i tak jde ale o značný posun oproti série Ticka z roku 2001, který pořádně nic nenabídl. Je dobře, že příští rok se můžeme těšit na další sérii s deseti epizodami a jen doufám, že si The Tick minimálně udrží kvalitu, kterou zatím má. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Objektívne maximálne za tri hviezdy. Subjektívne, nakoľko to v podstate nemá konkurenciu, keďže superhrdinský sitcom iný nepoznám, dávam za štyri. Vtipné aj trápne, akčné aj nudné, ale natoľko odlišné, až fakt zaujímavé. Len škoda preškoda toho konca po druhej sérii. Seriál som mal na HDD od svojho uvedenia, len som čakal dlho, kým sa nájde dobrá duša, ktorá ho kompletne otitulkuje. Neľutujem, ale fakt škoda absencie aspoň ešte jednej série. Hodila by sa po tom dvojitom otvorenom závere. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Komix neznám a celkově tato postava pro mě byla nová a tak jsem nevěděl do čeho jdu. Nakonec jsem se slušně bavil a celé mi to trošku přišlo jako parodie na superhrdinské filmy. Akce i humor jsou fajn a záporák taky dobrý. Už se těším na další sérii. 70% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tak první dva díly jsem se nemohla rozhodnout, zda je to úplně debilní nebo docela dobré. Ale pak přišly hrátky s tím, že "loď"přemýšlí, jak sama sebe identifikuje, jak je schopná přátelství, lásky. Jak zničení lidé dokáží najít naději, jak v sobě divný tuctotýpek dokáže najít odvahu být trochu hrdina. A že i hrdinové musí řešit potíže běžných dní, práci a vztahy s rodinou. Nakonec mi ten seriál přišel docela geniální. A druhá série zvedla laťku ještě výše, ať už v divnosti či nápaditosti. Plusem jsou krátké a úderné díly. ()

mety6 

všechny recenze uživatele

Vydržal som 5,5 častí ale toto jednoducho nie je vtipné. Každá jedna z hlavných postáv je tak otravná, že sa to nedá vydržať. A nepomohla tomu ani krátka stopáž. Pre mňa škoda času. ()

Galerie (262)

Zajímavosti (2)

  • The Tick je založen na komiksové sérii od tvůrce Bena Edlunda, která se poprvé dostala na pulty v roce 1986. (JasonCZ)

Reklama

Reklama