Reklama

Reklama

Madonna: Bitch I'm Madonna

(hudební videoklip)
  • USA Madonna: Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj

Recenze (16)

TomDolly 

všechny recenze uživatele

Toto je taký prúser... Madonna nerobí vlastne nič iné len chodí z miestnosti do miestnosti (z párty na párty), obšmieta a bozkáva sa pri všetkom čom sa dá. Mať pri sebe mladšiu Nicki na featuringu je určite skvelé ale to ako je to podané, teda cez nejakú TV je otrasné. Určite tiež bolo zaujímavé mať vo videu viacerých ľudí ako Beyoncé, Katy, Miley alebo Kanye no ono to niekedy nestačí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Netuším, prečo sa hviezda prvej veľkosti a osobnosť, ktorá určovala hudobný smer, potrebuje znížiť na úroveň dnešných sračkoidných hudobných žánrov. Odpoveď by bola jednoznačná...(z)degenerovaná mládež vládne svetu a práve tam sú peniaze. Ako keby ich Madonna potrebovala. Na klipe potešia iba camea. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mám punkrockové kořeny, tak proti Madonně toho obvykle moc nemám. Tohle však hudebně proběhlo zcela mimo chápání mých uší, pestrobarevnost klipu mi zase zlehka podráždila oči, ale přesto si troufnu odhadnout, že kdyby všechny ženy ve věku 56-ti let disponovaly sex-appealem jako Madonna, tak by na tom světě nebylo zase až tak zle. A ten fórek s vrzáním do rytmu mne celkem pobavil. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jako rajcovní kurvičku mám Madonnu nejradši. Stále má v hudební branži respekt, i když hudebně kritiku nenadchne. Tahle písnička je v podstatě sračka. Není o nic lepší, ani o nic horší, než to, co Madonna poslední dobou produkuje. Jenže velevážení, jí je to fuk, hlavně, že si připadá na dvacet. Zase líbá o generaci mladší maníky, asertivně zavolá Nicki Minaj, aby jí v písničce rapovala a nebojí se ani konkurence. S tou se naopak kamarádí. V klipu jsou k vidění Katy Perry, Miley Cyrus. Beyoncé Knowles i Kanye West. Označil jsem tento song za nevalný, ale má dobrou provázanost s klipem. Jelo se na minimum střihu, zpěvačka přechází z jedné párty do druhé, a tak pořád dokola. Důležité je v takto pojatém klipu všímat si detailů. A v tomhle ohledu je pořád co objevovat. Určitě to není písnička na zbourání hitparád, ale párty song je to přímo typický. Madonna se u něj bavila perfektně. Vždycky se mně líbí, jak ve svých klipech rozkvete. Jasně, realita je jedna věc, ale kdo by jí hádal pozvolna blížících se šest křížků. Po dvou předchozích vzájemně odlišných singlech, vrhla zase do hudebního světa něco jiného, něco, co má standardní dance kreativitu, avšak zachovávající si nezaměnitelný punc interpretky. Do třetice všeho hudebně dobrého se tentokrát dá napsat, záleží ovšem na tom, jestli to Madonně v jejích letech ještě žerete. Když chce být holka mladá, tak proč ne, že. 80% ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný videoklip, Madonna by se mohla začít chovat přiměřeně svému věku. Ne, se skoro v 60 ve klipu líbat se vším, co jí přijde pod ruku. Trapné přizvání další celebrity, jednoduše kvůli tomu, aby video více táhlo. Což je naprostý nesmysl, jelikož i samotná Nicki ve featuringu tam sotva je. (Ještě k tomu přes obrazovku TV). A Miley, Katy, Beyoncé se tam objeví jen na pár sekund. Prosím, ať o není nový trend, zvát co nejvíc celebrit. do klipu. I Really Like You od Carly nebylo špatný, ale Taylor už to přepískla a Madonna tomu nasazuje korunu. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v hotelu Standart v New Yorku. (Halloween9)
  • Jedná se o první Madonnin videoklip, který na serveru Youtube dosáhl 100 milionů zhlédnutí a získal tak certifikát VEVO. (Halloween9)

Reklama

Reklama