Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Recenze (100)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bellas dělají to, co umí nejlépe - zdrhají." Komentátoři jsou skvělí a dokonale si svoje štěky užívají. Opět. Bellas jsou průměrný. Opět. A opět bych nechal vyhrát někoho jinýho. Samozřejmě Věčnou vlhkost, protože ... no to je jedno. Pár fórků se přitom povedlo, ale byly drsně vytlačeny hasičákem Tlustý Amy. Na tý holce mi nevadí snad jenom to, že tlustá. Ta její trapnost je totiž neuvěřitelně otravná. Jak já jsem přál jejímu milujícímu otci, aby ji odvezl na ty Kajmany, vybílil jí konto a nakrmil s ní žraloky. Ale tady se takovej hepáč snad ani nedal čekat. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $104,897,530Tržby Celosvetovo $184,724,494Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,278,466Tržby za predaj DVD v USA $4,914,036║ Rozlietané od buka do buka, dejová prázdnota, vtipného minimum, zachraňujú to len vydarené spevácke kreácie a karate kúsky Rebel Wilson. /40%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 3,468 // Otvárací Víkend v USA: $19,928,525 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Anna Kendrick je klasicky velmi milá, Rebel Wilson je trhlá a velmi mě baví, Hailee Steinfeld má podle mě slušně nakročeno vpřed. Songy tradičně fajn a potěší i akčnější závěr. Na Chick movie jsem se bavil. 65% ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Prapodivně zahořklé, jako kdyby Kay Cannon začala psát příspěvek do úplně jiné série. Stesky po mládí a stížnosti na nejrůznější části vlastního těla působí přímo strašidelně a vůbec neodpovídají jak teenagerská cílovce, která dost dobře nemohla chápat, o čem se právě mluví, tak věku hlavních hrdinek, kterým má být přesně mezi dvacítkou a třicítkou. Druhým rostoucím průšvihem je pak absence rozpoznatelných mužských postav. Jesse i Bumper zmizeli ze scény a nahrazuje je tuctová parta vojáků či jižanů, nikdy nepřekračujících škatulku anonymních hezounů. Z takhle katastrofálního startu se hrabe dost těžko, tím spíš, že John Lithgow má dost možná nejnedůstojnější roli kariéry. Když vidím, jak se Anna Kendrick nudí a většinu replik odříkává na neutrál, je mi z toho smutno. A ještě hůř mi pak je, když se podívám na nejlepší chvíle minulých dílů a i nevyrovnaný originál (tím spíš pak hravá dvojka) působí jako výběr z žánrového zlata. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Eh, vlastně je fajn, že to tu nejprovařenější dějovou berličku s umělohmotným výletem do Evropy vytáhlo až ve třetím díle, za to si ale pěvky kladný body nezaslouží. Už je to moc otřepanej cover, který nezachrání ani akce s vybuchujícími jachtami (!) a dva dobrý vtípky Tlustý Amy Winehouse (to byl jeden z nich, není zač). 50% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně těžké ohodnotit. Jakoby tvůrci navázali na všechno špatné co jsem vytýkal již dvojce a jelikož toho zřejmě nebylo dost, rozhodli se to navíc pořádně rozmazat. Dá se tak říct, že v prvních dvou třetinách zde fungovala pouze hudba a občas nějaký ten nahodilý vtípek. Není pochyb, že se jedná o nejslabší Pitch Perfect dílo, ale proč je to tak těžké zařadit? Jelikož trapností postupně ubývalo a vtipných pasáží naopak ubývá. Příběhu se nakonec podařilo prorazit onu hustou mlhu a poslední třetina toho dost vyžehlila. V závěru se přeci jen jednalo o vcelku úctyhodné uzavření této hudební trilogie a tak váhám mezi dvěma a třemi hvězdami. PS: Výsledek se může časem měnit pokud se mi to ještě rozleží v hlavě nebo na dílo opět narazím, ale vidím to přesně na 50% (ze začátku horších a ke konci lepších) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem předcházející díly, ale řekl bych, že je to celkem jedno, vlastně by člověk udělal lépe, kdyby si pustil pouze taneční čísla (dvě opravdu stojí za to) na youtube. Jinak je tu seslepován jakýs takýs příběh, který jistě ani nevzbuzoval extra naděje, spíše to funguje jako fajnová rozlučka, která fanoušky jistě potěšila. A já na to koukal kvůli Hailee Steinfeld, škoda, že jí tu není více, jednou to ale bude velká hvězda. Naopak mě celkem zklamala Anna Kendrick, ale třeba zas potěší příště. Co jsem tak pochopil, tak je trojka Ladíme stejně "dobrá" jako ostatní díly, takže dohánět s největší pravděpodobností nebudu. PS : John Lithgow mě tu na rozdíl od Táta je doma 2 velmi bavil a tu roli záporáka si neskutečně užíval. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na Annu Kendrick nebo Hailee Steinfeld se v téhle dámské týmovce pořád zatraceně dobře dívá, tvůrci to navíc mají v hlavě docela srovnané, nemají nějaké zásadní ambice a moc dobře vědí, jak efektně naaranžovat vystoupení a hlavně pro koho to celé točí. Na děvčata útočí nástrahy dospělosti a zodpovědnosti, řeší své „velké“ trable, ovšem pochopí, že nejlépe je jim, když jsou pohromadě a vyrazí pobavit americké vojáky na základnách v Evropě. A bojovat proti grupám, které používají hudební nástroje. Setkáváme se potřetí, v nikterak přínosném příběhu, takže je potřeba kromě trhlého humoru (který už ale nějak moc nefunguje) i nějaká ta akce. A i kvůli ní jsme ještě víc vzdálení realitě, kterou v předešlých dílech vymezovala škola. Pěkné tanečky a nenáročné šaškování nicméně pokračují. 55% ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tak je to tady: Závěr trilogie Ladíme. Jednička kdysi před 5 lety byla koukající jednohubka ale asi byste vyjmenovali 852 jiných filmů se kterými byste strávili chvíli radši. U dvojky před 3 lety jako by chytil čerstvý vítr do plachet a všechno v ní fungovalo daleko více a zatím co jedničku jsem viděl jednou, dvojku asi čtyřikrát. Tak a je tu trojka která je lepší než jednička ale nepřekonává dvojku. V tom filmu samosebou zazní spoustu nádherně přezpívaných slavných songů a na jejich zpívání se ať už po choreografické nebo dekorativní stránce dá dívat. Ta hudební vystoupení prostě nenudí. V tom filmu solidně funguje i humor a to i taková šílenost jako to, že se z Robin Wilson stane John Wick/Rambo/Terminátor. Při tom filmu se opravdu solidně dá nasmát. Výborný tu je i John Lithgow který svojí roli podává velmi dobře a především dokáže v tom filmu hrát tak, že nevíte co od něj čekat. A samosebou tu skvěle funguje i důraz na přátelství celé skupiny a konec je tak emocionální jak by měl být. Od té série se snad záraky nečekají ale dá se to v pohodě užít a především to výborně uteče. Takže teď to jenom chce doufat, že se Ladíme 4 už nedočkáme (Ne snad kvůli tomu, že bych ten film nechtěl, ale spíše, že by to poničilo tu sladkou tečku). ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Za mě o chlup lepší než dvojka, ale na kouzelnost jedničky to nemá. Příběh je úplně šílený, ale jako rozlučka s Bellama to bylo dokonalý. A soundtrack byla prostě pecka. 3* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, takhle špatně přece třetí díl nemusel dopadnout. Film budí dojem narychlo sesmoleného scénáře, který neorganizovaně skáče od zpívánek pro vypasené prase jménem DJ Khaled, který za to nabízí předskokanství před svým nanicovatým vystoupením, ke zločinným praktikám mafiánského fotříka obézní Rebel Wilson. Ani jedno není vtipné, vtipné není ani to, co je mezi tím. Což o to, dívčí parta je v původní silné sestavě, na cesty s nimi nevyjede jen Alexis Knapp (těhotenství), jen už není kde brát humor a svěžest. Když dojde na scénu, v níž vyletí roj včel, předpokládám, že lidé v místnosti utrží nějaké to žihadlo. Když ale následující scénu je celá parta bez pobodání, je to jen důsledek odbytého přístupu. Co v takovém filmu dělá John Lithgow, to se můžeme jen dohadovat. Patrně ho někdo někdy někde viděl hrát bídáka, tak aby nevyšel ze cviku, je mu přáno. Stal se tak nejlepší akvizicí. Ovšem nadto je celý film trapný. Za vše hovoří scéna, u které se lze stydět: unesená dívčí parta na jachtě naprosto nesmyslně začne před svými únosci křepčit a pět Toxic od Britney Spears, následně je jdou dvě nezajaté členky osvobodit. Těžkotonážní Rebel Wilson mydlí "poseagalovsku a jetliovsku""neomylně zabijáky všeho druhu. Tak to asi leckomu stačí k tomu, aby si představil, jak vypadá zbytek filmu. Ne moc valně. Anna Camp, Hailee Stainfeld a spol. mají minimum prostoru, v popředí je hlavně Anna Kendrick, která nebaví, a Rebel Wilson, která se umí okázale ztrapnit, její humory nefungovaly. Kupodivu režie Trish Massieu pojala film klipově, takže na vizuální a technickou stránku nelze až tak moc žehrat. Jenže trapnost je přítomna v takové míře, přičemž postihla většinu kdysi sympatických postav, až se tohle třetí dějství stalo nestravitelným. 3/10 ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po jedničce a dvojce už jsem přesně věděla, do čeho jdu, a musím říct, že v kině jsem si to docela užila. Pro mě jsou v Pitch Perfect od začátku důležitá hlavně ta hudební čísla, která se tady možná dokonce povedla víc, než třeba ve dvojce. Vtípky a komické postavy (jako třeba tlustá Amy) jsou taková třešnička na dortu. Děj je samozřejmě přitažený za vlasy a dotvořený tak, aby se z Pitch Perfect dal udělat závěrečný film plný dalších vystoupení, ale s tím jsem počítala. Když na to člověk přistupí a dokáže se bavit i přes průměrnou kvalitu filmu, tak proč ne? :) Na závěr mě osobně potěšilo přezpívané Freedom '90 od George Michaela. Tahle písnička patří mezi mé oblíbené a v podání Anny Kendrick to rozhodně nebylo špatné. Suma sumárum: příjemná hudební oddychovka. ~(3,4)~ ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vždycky si říkám, že se na další díl už dívat nebudu, jelikož je to kravina. Ale mě to vždycky tak pobaví a zvedne náladu, že to není možný. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečné, horkou jehlou spíchnuté pokračování, které připomíná spíš bezradnou křeč než příběh logicky navazující na předchozí díly. Je to dějové prázdné a bezradné, zmizel vtip, ani té hudby není moc. Zato v plné polní dorazila trapnost, která obsadila klíčové pozice. Před jednou hubenou hvězdou to celé nakonec zachraňuje svérázná Rebel Wilson i když ani některé její momenty občas nedávají smysl. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Trochu zklamání, které se ale dalo čekat. Nicméně i tak by neuškodilo trochu smysluplnější příběhové linie, klidně postavené na Anně Kendrick, která by to utáhla. Fat Amy dostala víc než dost prostoru a všechen využila ve prospěch svých nechutenství, ale tak smáli jsme se. Jen ten film si hraje trochu na příběh a nedělá ze sebe primární slátaninu, a to je to, co mu nejde. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné, tak prázdný a nesmyslný film jsem dlouho neviděl. První díl je oproti tomuhle Oscarový snímek jako. Nechápu, jak někoho mohlo napadnout natočit takovou hrůzu. Hudebně to je též katastrofa. Zklamání prostě... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že v originálnom názve Last Call Pitches to pochopili správne. Najmä tým tretím slovom, ak si ho krásne dáme do slovenskej výslovnosti. Hlavne keď vidím obskúrne natlustlú držku Rebel Wilson, dávivá reakcia na seba nenechá dlho čakať. Odporúčam fanúšikom hnusných a vulgárnych žien. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Snad bych až ocenil, že si tvůrci řekli, že tentokrát se na nějaký děj rovnou vykašlou a budou se soustředit jen na ta pěvecká vystoupení. Holky teď v podstatě nebojují proti nikomu jen samy se sebou. Vcelku důstojné rozloučení (a bude důstojné, pokud to rozloučení opravdu bude a nenaservírují nám za dva roky čtyřku). Elizabeth Banks s tím šulinem, co jí seknuduje, jsou zde neskutečně trapní. Rebel Wilson se ve scénách, které ve scénáři snad i vypadaly komicky, snaží, ale ač ji mám, holku jednu fortelnou, rád, moc se jí to nedaří. Anna Kendrick je prostě bohyně (v maskáčovém kostýmu mě bude navštěvovat ve snech a když na konci vyleze v kozačkách, achhiucahiousosslmnkassjdklghjhajcxnm,y\\......... Těším se na dobu, kdy Ruby Rose přestane ve filmech jen přicmrndávat a konečně dostane prostor pro výraznější role. Hudební čísla mi sice přišla trošku slabší než třeba ve dvojce, ale pořád je to paráda. Tak bye, Pitchies... ()

Reklama

Reklama