Reklama

Reklama

Inhumans (IMAX)

Trailer 1

Obsahy(1)

Jedná se o speciální IMAX projekci prvních dvou epizod seriálu. Jednotlivé epizody lze hodnotit v jejich vlastních profilech – Epizoda 1Epizoda 2 Seriál Inhumans od studia Marvel vypráví rozsáhlou ságu královské rodiny Inhumanů, jíž vládne záhadný král Black Bolt s tak silným hlasem, že jeho sebemenší šepot může zničit celé město. Královská rodina Inhumanů je rozdělena vojenským pučem. Stěží uniknou na Havaj a jejich překvapivé setkání s tamní bujnou přírodou a lidmi může zachránit nejen je, ale i samotnou Zemi. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Chvilku som zvazoval o stupen vyssie hodnotenie za "Ramsey-ho" (Iwan-a). V zapati si ale hovorim, ze jeden presvedcivy herecky vykon neprebije tento "paskvil" s hlupuckym a deravym scenarom, az na vynimku slabymi a nepresvedcivymi hercami, chabymi dialogmi a na komix podpriemernym vizualom (zrejme rozpocet). Odporucam, vyhnut sa tomuto oblukom dokonca aj v pripade, ze tento zaner mate radi. Moj pripad to nie je, ale hodnotiac vyssie spomenute, vyhadza mi z toho nanajvys jedna hviezda. ()

blahar 

všechny recenze uživatele

Žádná velká katastrofa, jak popisují zahraniční weby. Klasický story o povstání dělnické třídy, akorát z Měsíce. Koncept je docelá zajímavý (klišé se ovšem nešetří) a Iwan je klasicky skvělý záporák. Zbytek je klasickej Marvel, nějaký vtipy, odlehčující postavy, CGI pes apod. Bohužel je vidět, že je to celý točený dost na rychlo a za málo peněz. Rejža tam taky očividně hrozně na sílu tlačí záběry, co by podle něho v Imaxu vypadaly cool (např. 30 sekund záběru na vlny), ale spíš rušily. Dohromady docela stravitelné, na další sledování to nalákat dokáže. Myslím, že to jako seriál, co si pustíte k jídlu dokáže posloužit. Do Imaxu to ovšem nepatří ani náhodou. ()

Reklama

DDCC 

všechny recenze uživatele

Vyhnul jsem se všemu - předběžným review a spoilerům.. a ještě, že tak. Zatím největší a nejzajímavější pilot Marvel TV. Převyšuje DC seriály, ale i Marvel-Netflix seriály už v prvních záběrech. Jakožto znalec Inhumans pouze z Agentů SHIELDu jsem byl překvapen, jak se jim pěkně na Angenty podařilo navázat. V úvodní dvojepizodě dostává hlavní slovo především sám Ramsay Bolton (Iwan Rheon). Celé plynutí děje stojí na jeho rozmluvách a činech. Úvod rozhodně postrádá jakékoliv seznámení s postavami a působí trošku roztěkaně. Bere nás na různá místa, za různými postavami, ale s jednotným dějem. Dvojdíl nemá hluchá místa nebo jich bylo obecně málo. Celý dvojdíl byl produkčně někde mezi klasickým dílem Agentů a Marvelovským superfilmem. Ač seriál nebudu a nemůžu aktuálně hodnotit, první pocity máte výše. Můžu přidat k dvojdílu ještě, že herecké výkony byly na klasické americké seriálové úrovni - žádná sláva, střih a kamera slabší, vizuální efekty bezchybné, hudba nevýrazná, lokace perfektní a scénář budeme se modlit, že se bude zlepšovat, jelikož na to bude v budoucnu mnoho prostoru. 9/10 ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

To teda potěš koště... Inhumans jsou od pohledu levná televizní řezničina, která šetří kde může. Čas od času se objeví moment, nebo motiv, který není úplně špatný a ke konci druhé části (druhého dílu) se dokonce začalo objevovat cosi, jako humor, stěží ale soudit, zda se jedná o skutečný náznak postupně se probouzejícího trendu, nebo naprosto nahodilé záblesky. Svým způsobem mě to asi bavilo, ale že bych to někomu mohl doporučit, to se skutečně říci nedá. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný počin o něčem, co mohlo dopadnout jinak a lépe. Mohl to být dokonce i film. Největší problém seriálu je ten zející zoufalý rozpočet, kdy se musely udělat změny v příběhu, aby se ušetřilo. Opravdu nejhorší seriál MCU. Ale pořád to mělo určitou kvalitu, převážně Maximus si kradl veškerou pozornost, Iwan je borec a to ví každej kdo ho zná jako Ramseyho. Jako druhou řadu bych i rád viděl, ale tohle tak nějak zapadne, prostě ničím nevyčnívající, neurážející, nezapamatovatelný seriál... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama